Strålande sol!

Underbart väder idag, lite kallt men solen lyser för fullt, lite höstkänsla har ja fått nu....
Mår inge vidare idag, kroppen har inte återhämtat sig riktigt än... var å gick på oxhälja igår, lite väl mycke för mej när ja vart dålig kände ja, men skönt att komma ut lite... Blev endast inhandlat 2 extremt stora grisöron och godis... är ju så mycke likadana saker i varje stånd... Brorsan och Louise var med oss och hon skulle börja jobba vid 14.30 så det blev bara en snabb visit!

Inatt har ja typ sovit noll... har sånt tryck i bröstet och extrem halsbränna, spelade ingen roll hur ja la mej inatt, tryckte nåt fruktansvärt,, var upp vid 04.00 och tog en samarin men den hjälpte nästan ingenting... jaja, på fredag ska ja till barnmorskan så får ja prata mer med henne om det! Ska även på föräldrautbildningen på onsdag så då blev det en ledig dag eftersom ja inte vet vad länge den håller på, börjar 14.00 och ja börjar 12.00 på jobbet så då var det lika bra att plocka bort den tiden.. känns som det kvittar, kan ja vila lite extra eftersom ja ändå ska jobba full tid tills det är dags!

Nu eldar vi i brasan, använder inget annat än den, jo vi har på luft-värme pumpen ute i hallen nu, så det blir något bättre där ute.. Bebisen håller sig just för tillfället lugn, har ätit lite melon så då sätter den nog igång snart.. å ja undrar så vad det är för liten bebis... är det en pojk eller är det en tjej? är så spänd nu... hoppas tiden går lika fort nu tills det är dags som den gjort hittils!

Ha en skön dag!

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0