Potatisgratäng i ugnen...

Idah har det grejats i bebisrummet:) Äntligen hade våran tapet kommit så nu är den på plats och även väggorden.. ska ta några bilder där imorn hann bli för mörkt tyvärr... Älskling var lite nervös innan han skulle få upp tapeten, men han klara det galant!

För några veckor sen fann ja en av våra katter uppe i badbaljan ja köpt, som står inne i röran i bebisrummet... Han stortrivdes uppe i den, fast mamma tog bort han för ja vill inte att de ligger i grejerna bebisen ska ha, blir så hårigt och skitigt efter att de vart ute...



Men han trivs även på "morfars" mage.. han brukar gå dit ibland, blir ju så bortskämd där...



Imorse åkte mamma och pappa till Kanarieöarna... inge töligt... Hade faktiskt vart gött med lite värme nu, även om ja trivs med hösten.. men man blir ju så trött när det är mörkt så stor del av dagen...

Vi var även in på babyproffsen idag och kolla på skötväska, blev lite stressad för de stängde precis när vi gick in så vi var bara därinne i 5 minuter ungefär... får titta nån annan dag eller kanske till och med beställa över nätet..

Nu ska ja steka oss lite lövbiff till potatisgratängen, blir gött dä!

Ha en underbar lördagskväll....

Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0