Love Höstväder!

Åh, det har vart sååååå underbart väder idag:) Helt underbart, går inte att beskriva! Strålande sol, inte för kallt och helt vindstilla... kan inte bli bättre:)
Imorse städade vi ur byrålådorna i hallen, jämt litte skit man samlar på sig, tror man verkligen att man någonsin kommer använda all dret man lägger ner i dem? Not! Så nu är det nästintill tomt i lådorna... gött dä!

Chris ringde vid 11 och frågade om de kunde få komma ut, å självklart det... så de kom runt 12-tiden med lilltussan så go och hon är ju såå gla i vovvarna... Det bästa som finns!
Lämnade in min dretmobil igår för lagning, ingen hör ju vad ja säger när de ringer som man bir ju måttligt trött när man får upprepa allt en 100 gånger per samtal... Så nu har ja en gammal hederlig mobil, perfekt! Marcus och Louise kom också till oss, så vi beställde pizza allihop, det var gött!

Sen bar det av till Lilian för att köpa hundmat...Poppan äter ju lite dyrare foder som ja köper av henne... bortskämd... hälsade även på hennes syskon... en av tikarna ser nästan exakt ut som Toya fast lite ljusare i teckningarna, det var henne vi valde från start men bytte sedan till Toya för vi tyckte hon verka bli "snyggare".... ville ha en kraftig tik med mörka färger.. så där valde vi ju rätt! Men alla är jätte fina, skulle vilja ha allihop om vi bara kunde;)

Vi har även röstat idag, tur ja kolla upp ordentligt vart vi skulle rösta annars hade vi gått bort till sockenstugan här vid kyrkan som det alltid varit vid förut, men nej inte i år... så vi fick åka ner till min gamla skola och lägga rösterna... gick ju lika bra det:)

Så här ser mina kvällar ut för det mesta, ja och alla mina djur... snygg man är, nyvaken på detta kort!



Inge rörigt alls med alla filtar... men gud sååå underbart.. precis det här livet ja drömt om att leva, så träffa ja en man som också älskar djur... tänk om ja visste det när ja va liten och älskade att träffa min farbror som då hade en schäfer från samma ställe som Matilda och Toya är ifrån.. han var världens underbaraste, det bästa ja visste:) Mina 2 katter är 50% siames och 50% bondkatt så de är som 2 små hundar, följer mamma överallt och jamar, väldigt personliga... Nu är det ju otroligt många som undrar hur det nu ska gå när vi får barn.. hur ska allt lösa sig med hästarna och alla djur.... ja, folk har väl överlevt det förut, ja tror inte vi är dom första... tänk att många är så negativt inställda... man får väl ta det som det kommer, ja kan inte förbereda mej på det, bara göra det bästa av saken så löser det sig nog!

Bebis sparkar och slår... lever loppan därinne! Idag har jag tvättat en del av bebiskläderna, tänkte ja skulle vika ihop dem och lägga dem i byrån som ja ska ha inne i bebisrummet... de har bara hängt över skörbordet så ja måste få lite ordning känns det som, är ju inte allt för länge kvar!
Var lite osäker på om ja kanske skulle köpt oparfymerat skölj och tvättmedel, tror ni det gör nåt att det luktar lite gott? Ingen av oss är ju allergiska så det måste väl kvitta, har hört att många inte använder parfymerat till bebisarna...

Nu ska ja gå och ta in hästarna, sen blir det att steka fläskfilè som älskling ska få i matlådan imorn och resterna av potatisgratängen... själv så skippar ja matlåda går ju endast till klockan 13.00 för ja ska ju på sista föräldraträffen vid 14.00....

Hoppas alla haft en lika bra dag som jag...

Puss!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0