God nattsömn!

Inatt har ja sovit otroligt skönt och tydligen älsklingen med för han lyckades försova sig som han aldrig gör annars... Ligger här i sängen nu och känner hur bebisen grejar runt.. sparkar som bara den:) Ute är det gråmulet, en sån dag man bara vill ligga inne och mysa.. vore inga fel! Men jobb 10-18 blir det idag också, sen är ja ledig 2 dar... ska fixa håret imöra och på eftermiddagen ska ja träffa Sofie ska bli trevligt!

Vill säga grattis till Tea som lyckades få sitt pluss idag!! Vet va lycklig den dagen var.. och snart går du där med stora magen... underbart! Lycka till nu! Kram!

Det gick bra att jobba igår för ja fick sitta i kassan hela dagen och det behövs verkligen nu om ja ska palla med känner jag... blir oerhört trött i benen av att bara stå och inte kunna sätta mej ner.. så det är guld värt att man har arbetskompisar som gillar att byta plats med mej... brukar aldrig vara nåt problem, annars löser det sig alltid! Nån dag nu ska ja åka och kolla på skötväska har ja tänkt, är väl dags att ta tag i det snart... lika bra att ha det hemma.. så är det fixat..

Hoppas ni får en bra dag!!

Kramar!


Kommentarer
Tea

Tack för ditt grattis!

2010-09-13 @ 17:43:50
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0