Föräldraträff!

Det var igår det, hann tyvärr inte uppdatera för ja hade fullt upp när ja kom hem!
Det var väl som ja tänkt mej, alla hade ju redan träffats så de satt redan och småprata när ja kom in... Ja var där 13.45 när det skulle starta 14.00, så ja vet inte hur länge de hade suttit där!? Men men... fick fylla i mej på en lista, namn, telenummer och beräknad födsel... Sen fick ja gå och sätta mej i ringen... vet inte va som blivit men ja har kommit in i en period som ja blir röd i ansiktet för ingenting igen, fast ja inte tycker det är ett dugg pinsamt egentligen men det blir ju det när ja känner att ja blir röd!

Gruppen fick presentera sig igen eftersom ja inte var med sist,, de första som skulle ha var beräknade till 26 oktober och de senaste var i december nån gång... när ja väl skulle presentera mej så berätta ja mitt namn och att vi ska ha den 3 november.. då sa barnmorskan, -men du har ju skrivit den 3 oktober här... öh, va blir det lixom, hjärnsläpp helt,, så då fick de sig ett gott skratt.....

Barnmorskan gick denna gång igenom " Efter födseln " när man kommit hem och så, fick se en dvd med några par och deras nyfödda bebisar,, ärligt talat så har man ju läst om det mesta, men en del ställde lite frågor efteråt som man inte hade tänkt på! Sedan kom det en nybliven mamma och hälsade på med hennes dotter och berättade om förlossningen, och allt annat som rör bebisen i samband med hemkomst och skötsel efteråt, det hon tyckte var bra att tänka på... var intressant faktiskt.... Hon hade ju i och för sig världens snällaste och lugnaste bebis med sig, för hon satt bara där i knät och log, jätte söt... Hon hade hunnit bli 3 månader, trodde inte de var så "med" redan då, så ja blev lite förvånad! Fika serverades som avslutning.. många lättsamma tjejer så det var ingen problem på den fronten... Nästa träff blir fredagen den 17 september vid 14.00 tiden!

Vi blev även rekommenderade en profylaxkurs om vi var intresserade, men känner att det inte är något för oss, så hon visade att det gick att köpa deras bok eller dvd, så ja har precis vart in och beställt dvd:n, tror det är lättare att ta till sig än en bok... Den heter "Innan du föder".

Innan du föder Så det blir spännande att se om man får nån hjälp av den sen när det är dags att föda, om ja blev nåt kunnigare:) Köpte den på adlibris.se.

Idag är det jobb 12-21.30, mycket skönt;) och till möran vid 10.00 är det dags att åka till barnmorskan igen för att mäta och lyssna på hjärtat!

Ha en skön dag alla!

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0