En viss förbättring... Ingång vecka 32!!

ja var något bättre när ja vakna nu imorse orkade i alla fall flytta ut mej i vardagsrummet efter 2 dar inne i sovrummet... usch va hemskt.. men men va gör man inte..
Som alltid på torsdagar så läser ja runt om den kommande veckan i graviditeten alltså vecka 32 idag, så det ska ja ägna en stund till nu... halsbrännan höll sig bra igår lyckades ligga på ett bra sätt så ja slapp den... konstigt allt som sker med kroppen när man e gravid... Bebisen håller igång för fullt, livligt värre, sparkar massvis nere vid nedre delen av magen... men igår kväll var ja stenhård på högra sidan av magen så då hade den placerat sig där, när ja hade klappat en stund på magen så förflyttade sig den..

Ska ta ett kort på världens finaste rosor som ja fick av min pappa i tisdags när han hade köpt blåbärssoppa till mej... Han hade stannat i blomsteraffären för han tyckte så synd om mej och mamma att vi var sjuka, så då kom han in med en bukett till mej med.. Blev såå gla, jätte fina är dom... Tack min pappa!

*Karin.. kom på att ja inte lämna nån kommentar på din blogg när ja va in förut, men guuuud va go och fin hon är Nessie, nu är det inte länge kvar, vet att det känns som en evighet, kommer ihåg själv känns som nyss och nu väger min lilla valp endast 30,2kg... :) Syns till veckan när ja e bättre.. Puss!*

Ha en skön dag alla...

Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0