Barnmorskebesök.......

Imorse vid 10.00 var vi till barnmorskan för kontroll.... Allt såg jätte bra ut:) Bebisens hjärtljud låg på 142 slag per minut och mitt sf-mått hade ökat precis efter kurvan.. Mitt blodtryck låg som vanligt på 130/60.. så allt håller sig stadigt! Barnmorskan kände även hur bebisen låg i magen.. ja fick ta ett djupt andetag och sedan andas ut så tryckte hon neråt blygdbenet och kunde då känna bebisen huvud... bebisen kropp ligger i högerdelen av min mage, med ryggen utåt... hade nästan anat det eftersom ja inte känner något alls på vänstersidan...

Idag hämtade ja även ut vår åkpåse till bebisen och gud va varm och mjuk den va... blev såå nöjd, bättre än va ja hade trott:) Så nu kommer inte tussen frysa i vinter när mamma är ute och ska bränna fläsk;).. Älskling och min kära svärfar har idag tömt hela vårt vedförråd på den ved som var kvar.. för att kunna lasta in den nya.... så de har stått och staplat på pallar hela dagen, och lagt all tännved i säckar... jätte bra blev det:) Så snällt att han åkte ända från Hagfors för att hjälpa oss med det, lite otympligt för mej att stå böjd så nu tyvärr så det var värt massor!! Tack!!

Själv så fixade ja iordning mat åt hästarna och ställde in dem för det höll på att dugga hela tiden... Tog sen skottkärran och skottade ur båda hagarna på skit från både idag och igår, blev i och försig bara 2 kärror, men de kan ju inte skita på ett ställe utan helst runt om i hela hagen... Sen kratta ja paddocken på massa gammalt hösilage som bara blivit liggandes och blir nedtrampat, så nu ser det tiptop ut.. 3 kärror med bara massa hö.. så nu får ja säga till tjejen att hon krattar upp det som blir liggandes så håller det sig fräscht:) Även dags imorn för vår städdag i stallet, klockan 8.30 drar vi igång, ska bli gött att få det fräscht, lite orolig bara att ja kommer ha mer ont i ryggen imorn när ja vaknar.. känner ju av det jätte mycke när ja har lyft för tungt.. och ja hade väl inte den bästa arbetsställningen när ja mocka ut hagarna.. då får man lida för det sen.. " Är huvve dumt får kroppen li "...

Nån dag här framöver ska vi åka till sjukhuset och hyra oss en bilbarnsstol... Barnmorskan gav oss en broshyr på det, endast 400kr för 9 månader... kan ju inte bli bättre... Hon tyckte nästan det var dags för det nu, så vi har den redo... För om vi skulle få bebis på en helg så är det stängt och då blir det lite krångligt att ta sig hem så det ska fixas... Åh, va ja längtar... snart e vi ju där!!!!!!!! Jippie!!!!

Hoppas ni haft en bra dag...

Sov gött!

Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0