Aktiv bebis...

Vaknade vid 04.50 av att en av katterna ville ut, la mej sen igen pigg som vanligt när ja får gå upp och öppna dörren... visste ju att älskling skulle upp om ca en halvtimme... Kände att det satte igång i magen, så ja la handen på och det verkligen svalla eller hur ja ska förklara... hela magen rörde sig... låg på vänstersidan så ja höll handen på andra delen av magen och ja kände hur hela bebisen vred sig där inne, jätte mysigt:)

Nu är elektrikern här och fixar el till våra utelampor och hundgården som nån lyckats kapa av... ska även be han att fixa ett uttag i taket i barnrummet så ja kan köpa nån fin lampa att hänga i taket.. blir så mörkt om man inte kan tända i taket, det är nog en fördel när man ska byta blöja... Ja får ha skötbordet i barnrummet för vi har ett så litet badrum så det får inte plats där, men det fungerar säkert lika bra, får slänga blöjorna direkt i soporna i stället så de inte blir liggandes..

Idag jobbar ja 13-19, en lugn tid, trodde nästan ja skulle få åka hem igår från jobbet för ja var helt färdig, så fort ja rörde mej blev ja helt slut... allt ja gjorde va jobbigt... magen va inte på topp osv.. men ja starta dagen med att göra en atg utbildning på nätet som ja också klarade... väldigt skönt! Sen satt ja endast i kassan igår så det var lugnt.... en del folk såklart eftersom det precis har varit barnbidrag, och då märks det skillnad vill ja säga!

Idag är det riktigt kyligt tycker ja.. solen försvann precis så nu är det bara molnigt, gör ju inte så mycke eftersom ja ska jobba..

Hoppas alla får en bra dag!

Kram!


Kommentarer
Jessica

Åhh jag längtar efter att få träffa bebben!! Kramar!

2010-09-22 @ 13:00:36
URL: http://cariisma.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0