Stor Mage!

Magen är som en ballong... jätte spänd och stor... trodde aldrig ja skulle få ha en sån här mage någonsin... det var nåt ja trodde ja aldrig skulle få uppleva, och nu går man här och vankar runt... Trots lite smärtor i ljumskar och andra ställen så försöker ja hålla igång så gott som möjligt...

Har precis fixat hela stallet, är så underbart att stå där ute och mocka och pyssla, blir lugn av det och vovvarna tycker det är jätte kul att vara där ute..
Sen har ja städat och vikit tvätt så detä fint till älsklingen kommer hem sen... inge roligt att komma hem till en röra när man jobbat, eller vad säger ni? Ska stryka gardiner sen och hänga upp i bebisrummet, sen åker vi antagligen till ikea när Andreas slutar om han är upplagd för det,för att köpa hyllor och lite små grejor som behövs!

Ska även inhandla en overall till bebisen och mössa och tossor, sen tror ja allt e klart...

Hoppas ni får en bra dag... får se vad ja ska hitta på idag....

Kram


Kommentarer
zandra

tur att man kan läsa här så man vet vad som händer hos er ;P under veckan kommer vagnen till er oxå. jag ska bara tvätta den och göra den fin åt bebisen först. kram

2010-10-12 @ 10:41:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0