Overall och ikea!

Ja, idag när älskling kom hem for vi först till bergvik och kapphal för att inhandla en vinteroverall och om de hade massa fint:) Såklart lite svårt att köpa för oss när vi inte vet vilket kön det blir än men brunt går ju alltid hem:) ska fota den imorn och så blev det 2 par strumpor.. var 25% på allt om man hade kapphal kort och det har ja ju inte men skaffade det så de drog av på summan.. Overallen kosta 279:- och strumporna 39,90 men fick allt för 249:- med rabatt, pefekt!!
Måste även inhandla en mysdress till mej själv, men älskling tyckte inte det var så kul på kapphal så ja får ta det en annan dag... men de hade i alla fall hemskt mycke fina bebiskläder där:)

Blev även en del handlat på ikea oxå....
Är tvungen att ha hyllor och en garderob egentligen till bebisrummet, men garderob köper vi när vi vet vad det blir för liten bebis för det fanns massa fina tjej och kill garderober.. Köpte 2 hyllkombinationer som vi även köpte 4 rottingkorgar till för att förvara saker i... får även plats för annat i den oxå.... typ böcker m.m.
 Blev även en halvmåne lampa att sätta på väggen så den skruva älskling upp när vi kom hem, lös jätte fint, blev skitmysigt:) Hyllorna skruvar han ihop till helgen för vi va så trötta när vi kom hem...

Imorn börjar ja jobba 17.00 ska bara stänga spelbutiken, känns gött... så ja får en heldag hemma igen att greja på:)

Hoppas alla haft en skön dag... Louise och hennes familj har vart till ullared, hoppas ni hitta massa fint! Ja måste åka dit till våren och titta har aldrig vart där...

Sov gött...

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0