Mysig helg...

Denna helg har vart jätte bra, vi har grejat och köpt saker vi behöver.. Igår köpte vi blommor ocj krukor till bebisrummet... Blev 2 stora fredskallor och 2 stora bruna krukor, passade bra... jag hade ju velat haft några krukor med typ björnar på eller nåt, men fanns fasen inte alla var i miniatyr, så det blev en pytteblomma med nån barnslig kruka som vi ställde på hyllorna!

Andreas och Gustav fixade det mesta med veden i fredags... så nu är den största delen under tak, körde även undan gödselhögen åt mej, som har brett ut sig som bara den... Hö körde Marcus och Andreas förra helgen, blev runt 50 bal, räcker väl inte allt för länge men får köpa på oss mer sen, nu har ja ju ett tag i alla fall!

Idag blir det nog en sväng till stan med pappa anar ja.. jag behöver ett par vinterstövlar men vet inte om det är nån idè att köpa nu när ja e såpass svullen i fötterna.. får kolla sen hur de sitter..

Inatt va ja vaken mellan halv 2 och halv 5, otroligt töligt... läste en stund men hjälper inge speciellt.. kroppen förbereder väl sig på alla vakna nätter anar ja... På onsdag ska ja till barnmorskan igen, hoppas blodtrycket ser bättre ut då.....

Ha en skön dag!!!

Kramar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0