Den fina virkade...

Nu är ju bilden förvisso inte den bästa, men här kommer den....Den blev ju såå fin, visst den är röd men det tycker jag inte spelar nån roll även om det blir en pojk.. blev jätte gla för den!

Idag jobba ja 8-18, jätte härligt..... blir lite väl länge för vad ja orkar med nu egentligen men man får bita ihop den sista tiden, endast 3 veckor kvar innan ja får gå hem.... Försäkringskassan har ja fortfarande inte hört något från, fast det var flera veckor sen ja skickade in 2:a omprövningen... vore gött att i alla fall få ett svar, antar ju att det är nej igen fast ja skickade med papper från skyddsombudet... Vore så skönt att få jobba halvtid sista veckorna nu, ja skulle bli världens lyckligaste, så kanske ja inte är helt slut när det är dags!

Bebisen är i gång för fullt... magen blev jätte spänd när ja satt i kassan idag, blir som en kula som buktar ut och lägger ja handen på så rör det sig under den... Bebisen gillar när ja lägger handen på för då rör den sig som bara den, hela magen flyttar sig... Nu är det verkligen underbart att bara ligga och känna den lille i magen, för det är såå verkligt äntligen..


♥Siv: Va gla ja blev för din kommentar, ja snart kommer bebisen ska bli så kul vi längtar, då får du komma och hälsa på.. Hoppas allt är bra med dej... syns nån dag.. Kram!♥

Nu ska vi se på Lite sällskap...

Hörs i morn..

Puss!


Kommentarer
Sara

Vilken fin overall

2010-10-05 @ 10:16:37
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
siv

kommer gärna o snosar på bebisen!!! Jag vet ju precis hur det är att längta efter barn!! Det är tur man kan få barn på olika sätt! kram!

2010-10-09 @ 22:37:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0