1 Månad...

Ja nu är ja tillbaka... hörde att att en bil stanna här utanför inatt när ja låg och skrev, och det var Andreas som kom hem i taxin det var därför det blev ett sånt snabbt avbrott när ja skrev!

Fasters älskling var hos mamma och pappa igår och skulle sova första natten borta, vilket gick utmärkt! Mamma och Lovelia kom hem till oss en sväng först för hon ville titta på hästarna, de är ju så roliga... Även Chris och Zandra var här en liten stund... När Lovelia kom in i huset började hon "skälla" , hon härmar vovvisarna tycker hon är så roligt!
Sen gick vi en sväng så vovvarna fick springa lite... När vi kom hem till mamma och pappa fick Lovelia bada i badkaret, jätte kul! Det var även en annan som var väldigt intresserad av det, min lilla goding Toya såklart, det är ju det bästa som finns! Så hon satt och tittade på Lovelia när hon plaska...

Sen blev det potatisgratäng och kött med svampstuvning och jätte god sallad... mums!
Mamma och jag åkte ner till ica senare för vi blev så sugna på godis, det var gött... men man äter ju så man håller på att spricka bara....
Köpte även senaste tidningen av mama-gravidbibel...

Bild lånad: mama.se

Har inte köpt så många tidningar så ja unna mej en igår, gött att ha och ligga och läsa när man vaknar på natten...
Snart ska vi åka med vovvarna så de får leka med labradorerna hos några vi känner...

Ha en skön dag...

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0