Kall Fredag...

Idag är farmor och farfar här och hälsar på igen, skojigt det!
Fick jätte fina byxor och en tröja till lilltussen... Imorse var det -12 grader och blåst när ja tog ut hästarna, mycke skönt.... NOT!


Mormor och tussen igårkväll!

Vi hade besök av Kippen igår på dagen för han hade en prinsesstårtslängd som han inte visste vart han skulle göra av;) Skojig han!


Mycke gott!

Har även tagit en bild på det fina babygymet vi fick av mina arbetskompisar...


Såååå fint och uppskattat!

Igår när vi var hos mamma och pappa prova ja att ge Alexander andra bröstet för ja står snart inte ut, har sånt sår och det gör sååå ont när han ska börja äta... Och han tog det:) Men såklart eftersom ja inte använt det når så hade det ju sinat, så han fick inte tillräckligt, så nu är det bara att börja pumpa igen och försöka få igång det så ja slipper använda det onda bröstet på ett tag! Intressant fakta va?

Min minsta Poppa ÄLSKAR att dricka vatten ur mamma och pappas bidè... så söt, så varje gång man ska på dass där ska hon med och dricka vatten....





Idag blir det lugnt.... Andreas mormor, hennes man och Andreas moster med man kommer en sväng imorn å hälsar på ifrån Hagfors, blir trevligt det... vi träffar ju tyvärr inte dem så ofta som man vill, blir ju så när det är en bit att åka... Så det ska bli kul!

Alexander ligger å sover i sin vagn nu, blev sååå trött efter han fick lite mat... då är det skönt att sova.. Han har även en del magknip nu som gör så ont, stackaren.. hoppas det går över snart!

Hoppas alla får en skön fredagskväll...

Puss Och Kram!




Kommentarer
cissi

Världens finaste bebis!!!Han är så söt så jag smäller av =) Titta på sista kortet...så bedårande vacker.

Ha en riktigt mysig helg. puss&kram <3

2010-11-26 @ 21:38:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0