Vecka 22 Done!

I natt var ja och hälsa på min älskade man... Han är och jobbar i Hällefors, Karins hemstad:) Mycke fin resväg dit, så fin natur runt om, gillart! Vi var till ica och handlade kvällsmat, fråga mej inte hur det lyckades gå på 481,50:- det är ju helt otroligt dyrt att handla på ica... Blev lite ostkaka och smörgås... köpte "nästan" inget godis.. bara lite naturgodis, caswenötter i choklad hur man nu kan inbilla sig att det skulle vara så mycke nyttigare;)

Sitter här och väntar på att anticimex ska komma och ta dö på våra äckliga småmöss som lyckas ta sig in vid soporna på nåt vis.. så ibland när ja öppnar och ska slänga något... nu menar ja alltså INNE i huset, så hoppar de ur soppåsen och springer ner vid avloppsslangen... Kan det bli mer vidrigt! De skiter och pissar i hela utdragslådan + ett skåp som ligger angränsande till det... så j-vla äckligt, så nu ska de bort! Luktar fan,,,,,,

Sen är det tänkt att jag ska in till stan och luncha med mamma och pappa de skulle visst träffas vid museet, för där ska det va bra mat... Sen blir det till att bygga en hage så Hobbe får beta där det växt upp, är ju så gott med gräs! Sen kommer min kassaledare Linda och ska hjälpa mej med lite papper, så då blir det fika:) mums! Måste även inhandla hundmat.. ja kör på ekaunuba, tycker ja e bra! Och sist men inte minst så ska ja visa min tremänning vart mina hästsaker är för de ska låna och rida på Hobbe på lördag, för min andra tremänning ska ha möhippa.. och då jobbar jag så ja kan inte vara med och fixa i ordning.... Och nu i all stress känner ja att bebisen rör på sig jätte mycke, speciellt neråt typ urinblåsan, har lite svårt att bli vän med den känslan, känns lite olustigt.. oxå har ja ju inte känt så många dar i rad så ja har inte blivit van att det faktiskt är något där!

Idag är det underbart väder, kan inte bli bättre!
Må så gott!
Pöss!


Kommentarer
Karin

Ja du, handlar man på ica i hfs så blir det svindyrt. Dom har ju inge direkt konkurans så dom tar ut överpriser på allt!

Uhh va snuskigt det lät med små möss i köket, jag skulle nog sten dö på fläcken om det sprang ut en mus därifrån. =(

Ses på jobbet imorn! Puss



2010-07-02 @ 00:23:26
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0