Sparkande bebis!

Ja det är just vad det är... speciellt i morse när ja mådde som sämst, höll på som bara den och nu när det börjar bli kvällen så har den satt igång igen, har faktiskt vant mej lite vid de där buffarna nu... var inte som i förrgår när ja nästan blev rädd när ja kände första rörelsen... Ja tror det är en liten tjej ja har i magen,, när ja satt och tänkte på vad som först dyker upp och vad ja oftast tänker på så är det en tjej... en Svea! Mamma älskar det namnet... Not! Ja har sagt till alla att ja inte bestämt något namn, just för att alla tycker det är så fult när ja nämt det, men har under flera år gått och tänkt på det namnet och nu när ja äntligen lyckas bli gravid så ska väl bebisen få heta det om det blir en tjej... Ja har till och med ringat runt det namnet i almenackan varje år, 2 februari.....

Mammas moster hette Svea, men hon mådde tyvärr väldigt dåligt så hon orkade inte leva vidare, tragiskt...ja har ju aldrig träffat henne men har alltid tyckt det vart ett fint namn när mormor berättat om henne...
Andreas var hem en sväng nu på eftermiddagen och tog sig ett dopp i poolen, är ju så fruktansvärt hett ute! Han åt även lite makaroner och falukorv, han va faktiskt inte alls full som ja trodde han skulle va efter en dag i denna hetta och öl på det! Men han cyklade ner till skåre igen för att kalasa vidare... själv så sitter man här och tittar på datorn och tv:n som det finns sååå mycke bra på..

Imorn eftermiddag blir det till att hämta massa hö hos Lilian, kommer köpa runt 200 bal så det blir till att slita, det är inte det roligaste om ja ska vara ärlig.. jätte tungt, men ja får väl göra så gott ja kan, min bror ska med också.. har nästan helt slut så ja har inget annat val än att köra imorn för det kommer ta slut innan nästa helg och ja kan ju inte hämta själv under veckan även hundmat ska inhandlas.. köpte en säck på jobbet igår som ja ger matilda och den lille får lite dyrare mat, Matilda äter den dyra hälften av sina måltider annars får hon friskies balance, också bra mat!

Nope nu ska ja ut och ge hästarna lite hö...
Ha en skön kväll!
Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0