Sjukling..

Igår kväll efter vi hade sett shutter island ( som var en mycket speciell film) blev ja jätte dålig. Ont i magen, körde i den som bara den och illamående, vet inte va som blev om ja ätit nåt konstigt eller så. Höll i sig hela natten, var vaken från och till hela tiden.. På möran hade ja inte lika ont men mådde illa som bara den, så det blev till att stanna hemma idag från jobbet, mycke roligt med tanke på all ob som e idag när det är lördag.. men men va gör man inte.. Har precis vart ut och gett hästarna lunch och det börja dra i magen som bara den när ja va uppe så ja får ligga still hela dagen så får vi se om det släpper, räknar med att jobba imorn 10-15!

Har sett ett x-antal avsnitt av unga mödrar Danmark, och ja blir såååååååå irriterad på folk som för det första röker inne, har ett barn på 2 år som får gå i detta hela tiden + han har astma, är gravid i 5 månaden skiter fullständigt i barnet i magen m.m m.m Fattar dom inte något? Nog för att dom är unga, men barn ska de skaffa fast de inte har något vett att tänka sig för.... Jag har rökt själv, slutade när ja börja med Synarelan(nässprayen), och har sedan dess inte tagit ett enda bloss, fast jag kan bli sugen ibland när ja e stressad eller arg, men nu har jag ju inte bara mej själv att tänka på, eller hur?
Blir sååååå förbannad och ledsen!!!!!

Älskling är på heldag med min farbror och hans kompisar och spelar tennis + intar en del alkohol:), han kommer nog vara helt slut ikväll nu när han vart ute i solen hela dagen, han som inte är så förtjust när det är hett ute, blir spännande att se vilken form han är i när han kommer hem. Till veckan åker han till Västerås onsdag till söndag med en arbetskompis, Powermeet... så han kommer nog vara mör efter dessa veckor, själv så är man " pigg " ingen fylleångest här längre.. är så härligt!

Mamma och pappa är och solar och badar, de skulle höra av sig när de åkte hem för ja bad dem att köpa med en sallad till mej, kan nog vara lent för magen om ja får i mej nåt, men det måste ja försöka göra... Vovvisarna ligger här och sover, Toya höll på att dö av värmen när vi va ut till hästarna, så nu ligger vi med ac:n på i vardagsrummet, skönt för oss det.

Hoppas alla mår bra, bättre än mej just för tillfället i alla fall anar ja!

Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0