Nu kastar ja in...

Ja nu går ja å lägger mej,, klockan är snart 23.00 och Andreas ringde precis och sa att han följer med de andra in till stan... så då var det ingen idè att sitta uppe längre kände ja... inte för ja tror att ja kommer somna för det är sååå varmt och ja mår inge vidare, men tv i sovrummet är inge fel och även skönt att ta med sig datorn en sväng..

Här är min lille...




Och mammas Största Älskling:)



Och Tilda som tigger av sin mormor i köket i stugan...



Pappa och mamma har besök hos sig ikväll, annars hade ja tänkt mej gå dit en sväng och fördriva tiden lite, legat på soffan där en stund... men men så är det. Tycker det är jobbigt att ha ont i magen och inte må bra, tänk om bebisen i mår bra av det,, men vill inte ringa i onödan för det är säkert bara samma problem som ja brukar ha.... Har fått väldiga problem med sura uppstötningar på sista tiden, känns som nåt sitter fast uppe i halsen in emellan, skit äckligt är det! Imorn har ja ställt klockan på 08.00 får se hur pigg ja e då..

Sov sött..
Puss!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0