Nu är vecka 23 klar!

Måste säga att det går i rasande fart, vet inte vart veckorna tar vägen..... Nu har vi redan kommit igenom vecka 23 och går nu in i vecka 24, helt otroligt! Inatt när ja inte kunde sova var ja ut på tradera och kollade på barnkläder, har ju intalat mej att jag ska kunna hålla mej att köpa nåt till bebisen till precis innan den ska komma, men nu är ja helt plötsligt med och budar på 3 olika klädesplagg i storlek 50/56.. Det är 2 par byxor från polarn och pyret i brun-vitt, ja har lagt 100:- som maxbud, 2 par huvtröjor med öron på huvan, svart-vit och en grön-vit maxbud 100:-, och en till huvtröja i beigt med får på fickorna och öron maxbud 40:-..... så vi får se hur det går, byxorna går ut om ca 30 minuter så då vet ja om ja får dem:)


Idag kommer vovven som ska bo hos oss till på lördag, blir roligt för mina tjejer att få hit en kille:) spännande att se hur Matilda blir hon är ju rätt så dominant så hon kan vara hård i början, men inte så hon e dum, men vill gärna försvara lillpoppan... Blir nog bra!


Idag är det genommulet ute, är faktiskt riktigt skönt för mej, inge roligt när man inte är på topp också är det tryckande värme, så nu njuter jag faktiskt! Ligger här i soffan med altandörren uppe och tittar ut över gärdet kan inte bli bättre!


Bebisen håller sig lugn i mage just nu, blev inge livat i morse för ja hade ont så då är det precis som den håller sig lugnare... men ska se om ja kan vila lite nu för ja somna inte förrens 02.00 i natt och sen va ja vaken från och till efter det..


Ha en skön dag!

Kram!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0