Känner mej ensam....

Tomt som mitt i natten är det..... nu känner ja mej liten och själv.. fast ja har 3 poppisar precis bredvid mej, så saknar ja min älskling.. är ju så långt kvar tills söndag och hur ofta längtar man till söndag som ja gör nu.... aldrig typ!
Har vart hos mamma och pappa och grillat, pappa hade köpt en jätte stor marsipan till mej från torget idag... ett kaktusfikon skulle det föreställa fast han trodde det var en nyckelpiga:) fick mej ett gott skratt kan ja lova, å om det va gott.....

Något bättre i magen just nu men vågar inte riktigt ropa hej än.... bebisen håller sig lugn men börjar säkert snart för nu har ja lagt mej i sängen.. Har läst att nu kan man börja se sparkarna utanpå magen, eller not.. inte här i alla fall... tycker den är väldigt livlig men inga sådana hårda sparkar här än... Satt en stund bak vid poolen förut, var lagom värme också tog ja årets första dopp i poolen:) observera att ja ligger sist med att hoppa i där av alla... ja är inte så gla i att bada, men var faktiskt skönt.. Tog massa fina kort på Toya vid poolen men såklart så är sladden till mobilen spårlöst borta, så ja kan inte lägga över dem:(..

Ser på " Walk the Line " på 3:an, en av de bättre filmerna ja någonsin sett.. har väl i och försig sett den ett x-antal gånger förut, men är så mycke bra musik så den är värd att titta på igen! Imorn fyller min farbror år så då blir det smörgåstårta där på eftermiddagen, ska bli gott! Sen är det den årliga brännbollsfesten på gården bredvid oss, kan ju bara säga att ja var något full förra året när ja var där, minns typ noll.. eller jo det gör ja väl, lite luckor här och där vet att ja stått och dansat själv där bland folket... men gud så hemskt... helt slut i huvudet... Fårse om ja orkar gå bort dit imorn är ju inge vidare pigg än tyvärr så det blir nog till att gå hem till poppisarna och mysa..

Hoppas alla haft en bra kväll....
Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0