Barnmorske besök!

Japp idag klockan 15.30 var ja hos barnmorskan.. regnet bara välde ner när ja gick från bilen så ja blev lagomt blöt innan.. Ja berätta för henne att det var ett tag sen ja kände mycke från bebisen, att det bara kan komma nån buff per dag.. Så ja fick lägga mej på sängen för att lyssna på hjärtat på bebisen... För första gången hade hon svårt att hitta den, hjälp va nervös ja blev då.. men till slut hörde vi hjärtslag på långt håll. Hon förklara för mej att bebisen låg långt bak, med sin rygg mot min ryggrad, också gick hon å kolla i journal hur min moderkaka låg ( det visste ja ju i och försig redan) å den ligger i framvägg och då kan det vara svårare att känna hårda buffar från bebisen än.. Så nu är ja skapligt lugn.. nu vet ja att bebisen ligger långt bak och att det inte är så konstigt att ja inte känner mycke då..

Vi mätte även magen igen fast det var bara en vecka sen vi gjorde det... hela 1 cm hade den växt i sf-mått på 1 vecka, så denna vecka mätte det 24 centimeter ( från blygdbenet till ovanför naveln alltså så mycke livmodern växt) och bebisens hjärtslag låg på 143 slag per minut.. Mitt blodtryck låg bra till, ja har ju lite högt övertryck men det tror ja att ja alltid haft.. 130/60.

Gisela var här innan och hälsa på mej.. vi drack kaffe och åt glass och kanellängd.. gott dä! Hon är också gravid... är i vecka 15 så hon ligger precis 10 veckor efter mej.. Allt var bra med henne förutom att hon är vrålhungrig hela tiden, men det hör väl till!!

Nu ser ja på " mysErnst" på fyran...
Hoppas alla haft en bra kväll och dag såklart....

Kram


Kommentarer
Marina

Hej =)

Skönt att du kan vara lugn nu. Jag var in en extra gång för att jag inte tyckte att bebisen rörde sig så mycket, men allt lät och såg fint ut. Men visst blir man orolig:S



Skönt att ni har fått lite regn, här i västmanland är det stekhett=P

Kram kram!!

2010-07-16 @ 14:35:48
URL: http://tilldendagen.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0