Älskling hemma!

Vakna vid 08.30 imorse endast sovit 3 timmar, somna ca 04.30, det var i alla fall då ja kolla på klockan sista gången.. Var ute och gick med hundarna vid 02.30 för ja inte kunde sova och slängde ner lite hö, tur ingen såg mej när ja va upp på loftet för då hade de nog trott ja blivit knäpp eller nåt! Gick bort och väckte mamma och pappa på möran, otroligt bakfulla var dom, vuxet folk;) tog mej lite frukost där och sen följde de med mej hem och la sig bak vid poolen och sola... Jag intog skuggan var sååå varmt och kvavt... Niklas kom och hämta Frekk efter 12.00, vi drack kaffe och satt å töla, fick en blomma som tack för hjälpen, jätte fin, passa perfekt i uterummet med våra nya kuddar.. Chris, Zandra och Lovelia kom oxå, Lovelia fick bada med pappa jätte skönt var det tyckte hon... rös lite i henne men när pappa doppa henne skratta hon!

Vid 16.00 idag kom älskling hem igen... med sig hade han de 2 pyttesmå bodisarna, hur fina som helst! Ja hade gjort köttfärssås och spagetti som ja blev hur sugen som helst på....men ingen av oss orka äta nåt speciellt.. så det fick bli kvällsmaten! Låg och kände på magen förut när ja låg i solsängen, då märkte ja att det var stenhårt på högersida av magen och inget på vänster... mamma sa att det är så man känner bebisen så förmodligen låg den med ryggen där, och nu efter ja duschat hade den flyttat sig till vänster sida.. gissa om det är mysigt att känna och äntligen förstå att det lilla livet verkligen finns.. Märkte även att det kom vätska ur brösten, pytte pytte liten droppe, blev helt förskräckt först... va händer med min kropp... är sååå mycke nya intryck att ta in nu...

Nu imorse fick pappas vän i Stockholm en dotter, en Amanda.. Det var de ja skrev om när ja höll på med sprutorna som hade lyckats bli gravida med hjälp av ivf.. 30 timmar hade förlossningen tagit och slutade med ett kejsarsnitt.. stackars dem, måste vart kämpigt som bara den, de hade även gått över en vecka.

Nej nu ska ja hänga upp mina arbetsbyxor som ja har i tvättmaskinen, imorn är det jobb 10-18, jihoo och 2 veckor kvar till semestern:)

Ska även på kurs med Toya den 28juli vid I 2 för att lära mej hur man ställer ut hund... får lära mej hur ja ska göra så ja kan åka iväg själv... ska även ringa och beställa tid för höftleds och armbågsröntgen på henne som man helst ska göra efter 1 års ålder, se så inga pålagringar förekommer eller fel överhuvudtaget...

Ha en underbar dag i mörn...
Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0