Allt gick "bra"

Nu har ja varit hos barnmorskan... Urinprovet visade ingenting allt såg jätte bra ut,,, phu:) Sen kände hon på min mage, livmodern var väldigt spänd och hon ana att alla värkar kommer ifrån sammandragningar ( som är normalt i viss dos i början) och att det växer nog väldigt mycke för mej nu, det är det ja känner när det spänner och drar i magen... Har även haft som "stopp! uppe i halsen, precis som man vill rapa men det går inte utan det känns som man ska spy... ( roliga detaljer) sura uppstötningar av bara den, har ja aldrig vart med om nån gång, men det kunde visst bli så också.. ja har ju klarat mej med väldigt lindriga graviditetssymptom annars, men det är man väl värd när man gått igenom allt annat innan med sprutor och nedreglering otroligt psykiskt + fysiskt påfrestande, med all skit man fick ta då när man nästan inte stod ut, det var inte heller en lätt pärs att "bara bli gravid", men det är det tydligen inte många som tänker på nu när man har det så "lätt"!
Det lyssnades även på hjärtljuden på bebisen och allt lät jätte fint,, tror hon skrev 140 slag i minuten denna gång förra gången var det 150 eller 155 kommer inte riktigt ihåg men det stämde jätte fint! Den rörde sig väldigt mycke och sparkade hördes det i monitorn... Det har vart så otrevligt de här dagarna från att känna jätte mycke innan ja fick ont till att nästan inte känna något så det är klart man blir orolig.. Annars har ja känt rörelser och sparkar och det var först i morse som ja ana att det va nåt där men ja e inte helt säker, kunde lika väl vart tarmarna. Hon tyckte ja skulle va hemma några dar, så ja är sjukskriven tills torsdag fårse hur ja mår på torsdag eftermiddag annars får ja bli hemma fredag oxå, men ligger inte gärna hemma för det är såååå töligt!

Älskling är påväg hem nu, han ska ju på powermeet i möra så det blir nog hålligång för han, de åker till förmiddagen.. så nu blir ja själv ända till söndag... stackars mej! Måste tyvärr ner till ica och inhandla nåt att äta är tvär tomt i kylen, mindre kul!

Må gott!
Kram Louise och Poppisarna!



Kommentarer
Karin

Gummsan har tänkt på dig o varit jätte orolig, så skönt att få höra att lillen mår bra där inne! =)

Hoppas du oxå mår bra snart! Puss o kram

2010-07-06 @ 18:45:14
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0