Lördagsmyyys...

Idag har det varit en skön dag... inte alls lika kallt, men desto mer snö så ja inte kunde gå ut med vagnen ändå, för hjulen fram på den är inte ställbara så de bara far runt å gör det omöjligt att dra när det är lite för mycke snö, får dra på bara bakhjulen emellanåt... ett minus med den vagnen, annars är ja helt nöjd med vår Emmaljunga Nitro City som vi köpte av brorsan å hans tjej!

Igår sov Alexander bort största delen av eftermiddagen å kvällen... helt färdig var han, sov även som vanligt på natten, vaknade vid 02.50 å fick mat... ersättning.. å ja pumpa mitt sprängfyllda bröst eftersom ja >ALDRIG läker i mitt "sår"... har ju liksom försvunnit en bit av bröstvårtan så det lär väl ta sin tid.. Sen somna han vid ca 03.30 å ja somna om efter mycke om å men å vakna vid 06.45 så det var en skön natt:)

Ja kan inte lägga upp några bilder för då har ja nog 2 som klagar för de sitter nämligen å spelar ikväll min bror Chris och Andreas.. å när ja laddar upp bilder så hackar det å blir segt om nån håller på å grejar med nån annan dator, så ja får väl vara snäll... normalt brukar ja inte bry mej om det annars, men de ser ut å ha så roligt....................................................

Köpte Miniform droppar till Alexander igår, han är ju så gasig i magen.. fiser som en riktig karl oxå nyper det väldigt i den på kvällen ser att han får ont lilltussen... Nu ligger han å sussar i vagnen å ja tar mej en alkoholfri öl... Skjutsa in mamma å pappa te stan förut för de skulle träffa 2 vänner¨å handla julklappar å sen gå ut ikväll... var riktigt härligt att åka iväg en stund helt själv å spela musik i bött i bilen... uh va gött det är! Kunde ha glidit runt hela dagen;)

Nej nu är det Så mycke Bättre som ja ska se! Mina arbetskamrater är på julbord, hoppas de får roligt...

Må gott!

Puss♥


Kommentarer
zandra

vi får försöka ses imorgon så ni får smaka på lovelias goda pepparkakor. hon kavlade och valde former själv tussan. kram

2010-12-11 @ 20:20:32
AnnaMalin

Hej! Vad kul att höra från dig, det var inte igår :-) Och kul att höra att du varit inne o kikat hos mig tidigare, trevligt att veta vilka som kikar förbi :-)



Grattis till er lilla skatt! Så söt han är!! Förstår att ni njuter till fullo :-)



Roligt att höra att ni är nöjd med er Emmaljunga då vi köpt en liknande, fast City Crossen. De är tydligen identiska men inte gällande hjulen. Vi har ju en liten vovve som har en tendens att dra, därav fick det bli en med fasta hjul :P



Må gott tjejen! Kram på dig

2010-12-12 @ 15:37:04
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0