Älskade Chris...

Så fint kort på två av mina älsklings pojkar♥


♥Älskar er sååå mycke♥

I maj har min bror en liten till, blir spännande imorn å höra vad det ska bli för kön.... roligt!

När det var idol final hade pappa köpt med massa, å då menar jag MASSA tapasmat.. hur mycke småplock som helt och hur gott är det inte....


Mamma och Andreas...


Fina vi e...

Idag är det snöstorm här, med endast ett litet uppehåll under dagen då ja passa på att fixa stallet.. Alexander fick stå på utsidan av stallet, jätte skönt idag +1 grad faktiskt så då går det bra.. Han gnällde såklart emellanåt så då fick ja ta mej en promenix och fortsätta emellan turerna... men vi löstet ganska fort... Så gött å vara ute!

Imorn åker mamma och pappa till Marcus och Louise i Hemsedal, ska fira lite jul med dem, så julklapparna ska skickas med,, så svårt att köpa nåt nu för ja vill ju inte att de ska behöva dra på massa när de ska hem igen.... Så det får bli massa sprit till dem!! Nejdå Louise ja skoja bara;) Rolig man kan vara...

Imorn ska ja ÄNTLIGEN fixa frillan... ser förjävlig ut rent utsagt... Utväxt är snyggt Cissi och gråa mysbyxor å foppatofflor;) så det ska bli skönt.. måste bara vänta tills Andreas och Kippen hämtat hö åt mej, för det är ju slut oxå såklart... gött med massa utgifter såhär innan jul!

Hoppas alla haft en skön torsdag, nu måste ja pumpa lite för det trycker på...

Puss♥



Kommentarer
cissi

Åh nej!!!foppisar,mysbyxor o utväxt...nu är du allt en riktig slappismorsa ;) men inte så länge till för imorrn är du lika vacker som du brukar <3 ser otroligt gott ut med maten din käre far handlat :) pussar o kramar godingar!

2010-12-16 @ 20:51:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0