Underbara ledighet!

Här är mammas Poppa med sin flytväst när vi var i stugan, hon får så bråttom när hon ska simma så vi köpte en flytväst så hon skulle känna sig tryggare tills hon lär sig simma bra, och nu går det suveränt!



Mammas Poppa nummer 2 ligger hellre och njuter i solen på bergen...



Bebisen pysslar för fullt i magen, och imorn går vi in i vecka 29... endast 11 veckor kvar helt otroligt vad tiden gått fort, kan inte förstå det... Försöker röra mycke på mej är ju i och försig ett måste då ja har hundarna som kräver en del, är så stel i svanken för ja svankar normalt sett en hel del, och nu med magen gör inte den saken bättre.. inte det lättaste heller när ja ska böja mej framåt och plocka upp något från marken känns som hela innehållet i magen trillar ur, känns att det börjar bli lite tyngd på bebben... Hade min katt Rambo på magen förut och han spinner inge lite, det gilla bebisen, jädrar vad den sparka och hade sig, fick flytta ner honom efter ett tag för det gav sig aldrig;)
Känner även massvis med starka sparkar emellanåt, kommer nån då och då och ärligt talat skvätter ja till lite, vet inte om ja någonsin kommer vänja mej!

Har precis vart ut och gett hästarna kvällsmat, de fick stå inne inatt för det har inte vart nåt vidare väder, ja och vovvisarna plocka äpplen till Hobbe, har hur mycke som helst.. så nu ska det bli äppelpaj nån dag!

Imorn ska ja ringa på en sovgunga som ja hitta till ett jätte bra pris på blocket, nästan inte använd alls, så vi får hålla tummarna att detn finns kvar!

Sov sött mina kära!
Louise!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0