Halsbränna och magont!

Nu är vi hemma igen från sommarstugan, alltid skönt att komma hem....
Igår kväll hade ja otrolig brännande känsla i mellangärdet och upp i halsen, sura uppstötningar m.m skit jobbigt.. och när ja får ont så sätter magen igång och värker också:( Samarin hjäper till faktiskt, så det är ju gött!
Bebisen håller på inne i magen mer tydligt sen igår... låg på soffan i stugan och tittade på klänningen ja hade på mej. då kom det massa buffar som fick magen att åka upp och ner... jätte mysigt.. I helgen eller rättare sagt på torsdag morron åker vi till Bins i Tyskland, ska bli härligt att komma bort i några dar, fast ja kommer ju sakna Poppisarna nåt grymt mycke.. det är nackdelen att ha hund, man längtar sååå efter dem när man reser bort, vilket vi i och försig inte gör så ofta utan dem men ändå! Så det ska bli mysigt att komma iväg, buffè på båten när vi åker över och sen bara njuta och gå ut och äta go mat och frukost..

Den 1 september startar föräldrautbildningen och ska vara 5 gånger framöver tror jag det var.. blir väl trevligt får ja hoppas... väntar även på svar från försäkringskassan angående min omprövning om havadeskapspenning, vilket ja inte tror de ändrar sig på fast det finns massa orsaker till att det skulle vara bra för mej att jobba halvtid..

Ska försöka lägga ut bilder från stugan sen!
Å, grattis Karin till din lilla valp som föddes nu, är så lycklig för dej!!!

Puss!



Kommentarer
Karin

Va roligt med föräldrautbildning, så du får träffa lite mammor som är lika långt gångna som dig! =)



Saknar dig jätte mycket på jobbet, är så tomt utan dig! =)



Passa på att njuta av semestern nu för det är ju sista semestern som det är bara du och A...



Pussar o kramar

2010-08-02 @ 21:48:24
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0