Älskling 27 år!

Ja vet att förra året satt ja och tänkte på att tänk om ja vore gravid nästa år älskling fyller år, men det är väl ingen chans tänkte ja... och tänk att ja får vara det:) Fast en del krämpor så är det värt precis allt... skulle vara gravid jämt, så mycke är det värt tycker jag! Älskling är magsjuk, stackaren, fick åka hem efter han hämtat husvagnen i Hällefors... usch va hemskt... Vi har inte stött i varanndra idag för det är inte så bra om ja lyckas få den skiten... fast ja vet ju egentligen att det smittar ändå.. men känns bättre!

Idag gjorde ja min första dag på jobbet efter semestern, gick faktiskt skapligt bra, satt ner det mesta, enda kruxet är när ja reser mej efter så gör det fruktansvärt ont i ljumskarna och resterande område där nere, känns som ja ska gå sönder, men men bara att bita ihop 2 månader kvar:)

Bebisen har sparkat för fullt nu sen ja kom hem å la mej på soffan, riktiga hårda sparkar, magen hoppar för fullt och mycke sparkar i min rumpa.. På jobbet idag tyckte de att ja hade blivit mycke större, man själv tänker inte så mycke på det eftersom man går med det varje dag, men såklart måste det ju synas skillnad på 4 veckor och vissa hade ja inte träffat på 8 veckor så det vore ju konstigt annars.. ska bli roligt att se de andra 2 tjejerna som är gravida, de var ju såklart lediga idag, den ena måste vara runt vecka 25 nu och den andra vecka 20 om ja inte minns fel... spännande:) En äldre arbetskollega till mej fråga om ja oxå ville ha nåt stickat till bebisen föds, och såklart vill ja det är ju så fint med stickat eller om hon sa virkat... liten mössa eller nåt, myspys!

Karin, blev sååå gla när ja såg dej idag... Puss på dej!

Hoppas alla haft en underbar dag, sköt om er!

Puss å kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0