Magen växer!

Nu känner ja mej riktigt tjock... speciellt i min arbetströja som är något för liten.. måste se till att ja får en ny idag! Hoppas inte ja blir allt för stor, är ju inte så kul... Idag är det disigt och regnigt, behöver nog komma ner en del regn för nu har det vart sol och värme i flera dar, så det gör nog bara nytta! I helgen var fasters tuss här och hälsa på.,,, så gooo, hon hasar sig fram på magen och följer efter vovvarna för de är så roliga tycker hon..




Sååå söt!

Vi gick bort till mamma och pappa senare..


Lite mat är alltid gott!

Idag ska ja åka till älskling när ja slutar, mysigt dä! Får passa på nu när han är själv där annars har han en arbetskompis som bor bredvid han, så nu åker ja och gör han lite sällskap:)
Denna vecka jobbar ja helgen, älskling ska vara med och spela tennis hela lördagen för min farbror och hans kompisar har det som tradition varje år... inge seriöst så, de dricker lite och spelar, sen äter de pizza på kvällen och går förmodligen ut på krogen.... Så det blir en ensam lördag går förmodligen bort till mamma och pappa...

Nä, nu ska ja ut och gå!
Ha en skön dag..
Kram

En dag vid poolen....



Va härligt det är att börja 15.00 ibland.. bara njuta av det fina vädret och jordgubbar såklart... Är noga att smörja in mej nu speciellt magen, brukar inte ha något problem med att bränna mej, men känns skönt med ett extra skydd för magen... Snart ska ja åka med popisarna till skogen, de ska även få bada i älven så de får svalka av sig lite, märks att de tycker det är jobbigt nu när det är varmt... skönare att vara inne tycker de!

Tunis....


Och Poppan....



Min mobil kamera är värdelös tyvärr...
Min mage växer och växer,,, känner mej andfådd så fort ja gör nåt, inge vidare... Men är så lycklig ändå såklart! Nästa besök hos barnmorskan blir 15/7-10, då ska ja lämna blodprov och mäta magen, hon ska börja fylla i en kurva på mitt papper ja har från henne, så ser hon varje gång hur mycke magen växt.. har livmodern växt så har barnet växt säger hon. Sist ja var där var livmodern strax ovanför naveln, helt otrolig vad det växer!

Nej nu ska ja slänga mej iväg till skogen sen blir det pannkakor:)

Pöss på er!

Sängdags...

japp då va man hemma igen efter midsommarfirandet... inte älskling för han skjutsa ja bort te brorsan som har massa folk hemma nu när mamma å pappa är borta.. hoppas inte det går sönder massa grejer eller att nåt blir förstört där, man vet aldrig! Har vart en trevlig eftermiddag och kväll.. Börja med att Marcus, jag och älskling låg en stund bak vid poolen, de bada och ja låg och jäste.. men såklart blev det inte långvarigt innan mörka moln kom in.. Min farbror kom till oss vid 14 tiden, älskling å jag åt sill och potatis med gräddfil, ägg och gräslök, och eftersom Dick inte äter sånt åt han korv med bröd..

Vi åkte sedan till ett par bekanta till Dick nere i skåre, blev sittandes där 1 och en halv timme innan vi skulle vidare.... jag tycker ärligt talat det är dööööööö tråkigt att köra runt folk som dricker + att det kvittar för mej nu att ens vara med, blir så osocial känner ja, vill bara ligga hemma på soffan och se en bra film.. räcker gott och väl för mej, blir ju så jädra trött å sleten... Men trevligt var det, god mat och tårta till efterrätt...mums!

Jag fick spruta på min häst myggmedel nu när ja kom hem för han bara gick runt runt hela tiden.. är ju helt bedrövligt med mygg här, går inte att vara ute.... Bebisen håller på för fullt just nu, har inte känt något på hela kvällen men när ja kom hem till lugnet börja det hållas igång, mysigt, ska ligga och bara njuta nu så får vi se om älskling kommer hem inatt, men om ja inte känner han allt för dåligt så kommer han nog somna där borta tyvärr....

Hoppas alla haft det underbart, känns skönt att det bara är lördag imorn...

Pussar!

Midsommarafton!

Idag är det midsommarafton och älskling å jag har precis ätit frukost å nu blir det kaffe vid tv:n!
Vädret är varierande både molnigt och sol hoppas bara inte det blir regn som det står...
Vi har precis marinerat oxfilèn lite väl sent påtänk, men va gör man inte.. Blir även färskpotatis och sill vid lunch idag ska bli väldigt gott:)


Mamma och Toya i sommarstugan..

Är lite trött på mej själv för jag skulle ha köpt en sommarklänning var det ju meningen... så ja skulle kunna ha en klänning på midsommarafton.. men nej, nej det gjorde ja ju inte! Får dra nåt gammalt stort över mej!
Igår kväll var vi ute och gick med hundarna i skogen, mamma var oxå med.. jag hade köpt hundschampo på jobbet så vi gick ner i sjön efteråt och badade och schamponerade hundarna, jätte gött tyckte de att det var... Jag fick ju såklart gå med Matilda ut i sjön och bada henne för hon går inte gärna ut där det blir djupare... Så efteråt lukta de tvål, det schampot har alltid vart parfymfritt förut, och det känns inte så roligt när man badat dem så luktar de inte något.. men nu gör de det!


Matilda i stugan, ligger och tigger bakom mammas stol:)

Nu som sagt känner ja av bebben mer.... igår var det lite lugnt men imorse när ja vakna kände ja av bäbi, känns som nån snurrar runt därinne,,, svårt att beskriva känslan, men helt underbart såklart!

Hoppas alla får en bra dag.
Glad midsommar!
Kramar och Pussar!

Vecka 21 avklarad!

Då var det dags för jobb för min del.. 12-19 så det är ett ganska skönt pass! Blir nog mycke folk idag dagen innan midsommarafton, men det tycker ja är skönt för då går tiden fort:) Imorn ska vi till ett par som känner min farbror, vi träffar dem ibland så våra vovvar får leka ihop, de har 2 labradorer, en brun och en svart.. och den bruna är nästan jämn gammal med Toya så de har så kul ihop.. De har inhängnat på baksidan så vovvarna får sköta sig själva..

Idag var det jätte varmt ute.. skönt, synd bara att man måste gå in och sätta sig... Nu känner ja av bebisen mer, i nedre delen av magen.. gjorde även det i går när ja satt i kassan, väldigt konstig känsla men betryggande får då känner ja att det finns något där.... Nä nu måste ja klä på mej för att åka till jobbet!!

Ha en underbar dag.. Kram!

Underbara Stugan!

Nu är vi hemma efter att varit i sommarstugan...

Började med fint väder.... här är mammas prinsessor:)




Lite vyer runt stugan...
Mot båtviken...


Och lite runt om...





Märkte att ja inte tog så mycke bilder, det var ju lite synd, fast det var inte så fint väder så det berodde nog på det anar jag...
På kvällen hade vi "bröllopsmiddag" och min gulliga mormor var ute i stugan och åt med oss..


Mamma ser ju lagomt gla ut......
På kvällen var det underbar utsikt från stugan...





Våran uteplats uppe på berget...



Det var lite bilder från hälja som gått...
I fredags var ja till barnmorskan för en koll.. Det börja med att vi prata om hur ja mår osv... fick reda på min blodgrupp som var 0, hade ja aldrig hört talas om men den var visst vanlig. Jag fick mitt moderskapsintyg som jag ska skicka in till försäkringskassan.. Efter det fick ja lägga mej på britsen för att höra bebisens hjärtslag.. åh, va mysigt det lät.. slog som bara den, 150 slag i minuten, och in emellan hörde man som att nån var på högtalaren och då sparka den,, helt otroligt. Ja blev lugn efter ja vart där och fick höra att allt var bra, man har massa konstiga tankar som inte ska finnas där egentligen,, men men blir nog verkligt när ja börjar känna sparkar på riktigt, nu känner ja bara att nån är där innanför,,, mest på kvällen när ja ligger ner eller på möran, men på jobbet är det helt lugnt..

Hoppas alla haft en underbar helg..
Sköt om er!
Pöss!

Lidköping Nästa!

Idag åker vi till stugan... ligger ute vid vänern helt ostört, bara vatten, berg och skog helt underbart.. Min mormor bor inne i Lidköping nu under några år, men är såklart ute i stugan mycke ändå, vi turas om att hjälpa till med allt! Är sååå gött att va ledig idag, är ju som sagt så sliten hela tiden och har värk i min vänstra del av ländryggen så det går ner i benet, har vart vaken 2 nätter i rad nu för ja har så ont så det känns inte så kul...

Tack min underbaraste Karin för att du hjälpte mej med widgeten:) du är så snäll och go! Hoppas du mår bättre idag, tänker på dej!

Älskling och jag vaknade vid 07.00 idag och ligger här i soffan och njuter av ledigheten.. måste ut till hästarna snart så de får sin mat,,, Ja har en hund som är väldigt ledsen... Min äldre hund hade lyckats gräva sig in till henne igår ( ja grävde ju ej ner nåt plank vi gallrets nedredel så ja får skylla mej själv), trodde inte hon skulle pyssla med sånt men det hade hon gjort såklart så nu får vi fixa det.. Så hon har bitit Toya i benet så hon har ett stort köttjack även i andra benet oxå men inte lika mycke... förstår inte varför hon beter sig så när de är i hundgården, men aldrig om de är själva inne i huset.. blir så ledsen för Toya hade precis börjat gilla hundgården igen sen vi dela på den, i 2 dar har hon sprungit dit självmant utan att ja får sätta koppel på henne och ta henne dit.. så nu är ju det kört igen, bara att börja om... stackars Poppan!

En vakt på jobbet som var med och låste igår frågade om vi hade möjlighet att ha hans hund nån kväll i sommar när han jobbar som ordningsvakt för han har ingen som kan passa han, och självklart kan vi det om vi är hemma är ju så roligt med vovvisar.. Han har en ny hund och det var första gången ja träffa den igår... gör go hund, en belgisk vallhund/malloneis.

Idag är det dags för barnmorskan, ska bli så spännande att lyssna på hjärtljuden:) Ja känner ju tyvärr inga sparkar än, men igår kväll kände ja att nåt rörde sig inne i magen i alla fall, konstig känsla!

Bjuder på dessa... lika gamla och båda tycker det är lika roligt att greja:





Har ju tyvärr en urdålig 5 megapixel kamera på min mobil,, Toya var jätte intresserad av när Lovelia lekte med tidningen, i slutändan hade de dragit i sönder tidningen i massa bitar, jätte kul:)

Hoppas alla får en underbar helg,,,
Ha det gött// Kramar!

Vecka 20 avklarad!

Japp då är man igenom vecka 20... imorn är det dags att besöka barnmorskan för att få moderskapsintyg och lyssna på hjärtat, ska bli spännande.. ja är så nojjig hela tiden att nåt ska vara fel... tänk om hon inte hör hjärtat.. varför ska man tänka så?
Ska snart hoppa in i duschen för ja börjar jobba vid 12.00... imorn är ja ÄNTLIGEN ledig.. är så sliten... vi ska åka till mormor i Lidköping och greja i stugan.. ja är ledig imorn och lördag också börjar ja jobba 12.00 på söndag så då kan vi åka hem på möran då!
Min kompis Martina kommer med hennes Benjamin till morronen vid 10.00 tiden, har inte sett honom än förutom på kort och en filmsnutt på pappas mobil, ska bli mysigt:)

Hoppas alla får en underbar dag...

Kram, Kram!

Dryyyyg dag!

Idag har det vart jobb hela dagen 12-21.30, mindre kul... är inte så motiverad just för tillfället.. Nu ligger ja här i sängen och ska snart sova, orkar tyvärr inte skriva något speciellt idag... Vill känna nån spark från min bebis, så ja vet att den finns där...........................

Puss!

Underbara Tisdag:)

Nu sitter ja här och äter frukost, 1 leverpastejsmörgås och en ostsmörgås med gurka på! Känner mej inte alls lika yr idag så ja hoppas att ja slipper det! Idag har ja en skön dag på jobbet 8-15 ska ja endast jobba så det är inget att klaga på:) Toya ligger under bordet med huvudet på mina fötter, det gillar hon... och Matilda tigger... har skämt bort henne från start, men säger man till att hon ska lägga sig så går hon och gör det!

Igår kväll var ja extremt sugen på jordgubbar... Karin: längtar tills vi ska gå och plocka! Måste köpa hem en ask så ja kan mosa i mej, ska ju va bra oxå sägs det! Till helgen skulle ja egentligen vart med och ätit mat hos en arbetskompis, men måste följa med till min mormor i Lidköping, hon håller på med cellgifter och mår inte alls så bra, så ja vill följa med och hjälpa henne att greja vid stugan.. är ingen liten tomt och hon orkar inte med det då... Mamma och pappa ska dit så det känns skönt att åka med dem.. Är ledig fredag ska bara till barnmorskan vid 13.00 så åker vi efter det, sen börjar ja visserligen jobba vid 10 på söndag men ska höra om någon vill komma in vid 10 så ja kan få börja 12 i stället..

Ha en skön dag... här blåser det och är soligt!

Kramar!

Trött, trött och yr...

Idag fick jag återigen en jätte gla nyhet:) händer massa grejer här som ja inte kunde ana men skit kul såklart! Jag själv är jätte trött och yr som bara den... måste höra på freda när ja ska till barnmorskan om det finns något ja kan äta för att stilla yrheten... Idag jobba ja 10-18, men som sagt var jobbigt för ja kände mej inge fräsch... svårt att förklara... har även spänt, dragit över magen idag precis som inte underhuden räcker till... ja som ni förstår så kan ja inte riktigt förklara känslan men det är inte behagligt... växer väl antagligen...

Svar angående sovgungan: Jag tittade på unga mödrar och där hade en tjej sin bebis upphängd i taket.. gick ut och googla på sovgunga efter det och då kom mawok sovgunga upp, på så sätt fick ja upp ögonen för sovgungan...

Ikväll fick ja potatis och köttfärslimpa hos mamma å pappa, jätte gött:) Nu är det dags för att somna för ja börjar 08.00 till morronen..

Må gott!
Pöss!

Lite bilder!

Lägger ut lite bilder från studenten.....


Marcus trött å sliten efter festande sen 06.30!


Mina småbröder.....

Fasters älskling var ju såklart med... Här med farfar!


Nu har ja precis gjort älsklings matlådor för 4 dar..... Toya är ute och går med mamma och pappa och Matilda ligger vid mammas fötter... Tidigare idag var Andreas och hjälpte grannen längre bort med fyrhjulingen då traskade ja dit med hundarna... drack lite kaffe och prata lite... sen satte ja mej bak på fyrhjulingen så körde vi jätte sakta hemåt så fick hundarna springa bakom... det tyckte de var jätte kul,, såg säkert ut som vi var jätte lata:) men det var bara en pyttebit så ja tänkte vi skulle prova och se om de följde efter bra och det gjorde de ju!

Nu blir dä tv:n...
Pöss!!!!!

Vecka 19+3!

Då har man inte skrivit på ett tag... har vart mycke att göra! Min yngsta bror och hans tjej har tagit studenten... jätte lyckad dag med sol och värme.. I går var vi upp till Andreas föräldrar och hälsade på.. jätte mysigt, fikade och åt mat där och satt å töla... Det var regnigt och blåsigt igår så det var skönt att göra något, vi åkte runt 11.00 tiden och kom hem 19.30, då fick ja bege mej ut i stallet och mocka för hästarna har fått vart inne på nätterna nu när det regnat så, sen var det bara slänga sig framför tv:n och där somna ja nästan med en gång...
Idag ska vi åka till plantagen och köpa alla blommorna vi ska ha runt huset.. ska satsa på vitt och blått, tror det kommer passa bra..

Ha en skön dag!
Kram

Lååång dag..

japp, idag har man jobbat 12-21.30, mindre kul när man är dötrött och ska sitta å va trevlig och alert hela tiden! När ja kom hem gick ja mä vovvisarna och grejade med hästarna, sen svängde min farbror förbi efter han hade vart hos mamma och pappa...
Nu ligger ja här och kollar på tv:n somnar säkert vilken minut som helst..
Hoppas alla haft en skön dag!

Kram

Känslor Svallar!

Är något fruktansvärt känslig just nu, jätte jobbigt.. precis kommit hem från min farbror och tog en tur med hundarna, då ja plötsligt blir jätte ledsen och känner mej sååååå ensam där går ja och gråter och tycker synd om mej själv... svårt att beskriva känslorna, de bara dyker upp... Har även sovit en hel del idag, min trötthet har tagit omtag som ja nämde tidigare... ska fråga barnmorskan om hon tycker att ja ska äta något tillskott, typ järn eller något annat,, hade ju bra järnvärde när ja var i vecka 10, men det kan väl ändras antar jag!

Ny ser ja på norska hollywoodfruar och har precis pratat med min älskling och sagt godnatt.. nu blir det tv:n en stund sen tar ja mitt pick och pack och lägger mej.. tar alltid datorn med mej in till sängen och ser lite på tv:n, mysigt dä!

Sov gött!
Kram!

Ledig Måndag!

Åh va skönt idag e ja ledig:) Ja är fortfarande skit trött i kroppen, inte alls roligt... idag gör det ju inget när ja e ledig, skillnad när ja ska till jobbet. Igår var min bror, Zandra och Lovelia här. De kom efter att ja hade slutat jobbet vid 16.00, ja var tvungen att handla lite innan ja åkte hem och OM det var behövligt, japp! Det blev grillat, jätte gött.. Chris var så sugen på det för de kan inte grilla borta hos dem... blev proppmätt! Lovelia satt i sin stol som de hade hämtat hos mamma och pappa och åt små potatisbitar och små bröd bitar... vovvarna kom på det snabbt att det var perfekt att ligga under hennes stol för där trilla det ner mat... Jag fick även en present till bebisen av dem, Lovelia höll i den när de kom.. det var en mobil att hänga i taket över sängen, med elefanter och giraffer på, jätte fin!

Senare gick vi ut och satte oss på baksidan ett tag och drack kaffe, ja och Zandra drack saft och åt muffins fast man var proppmätt... Min andra bror Marcus och hans kompis Fredrik kom också, så vi satt och töla ett tag.. Marcus skjutsade hem Fredrik vid 22.00 och kom tillbaka sen och sov här..
Idag ska Marcus ha sin bal på nöjesfabriken, ska bli roligt att gå dit och ta kort och titta på dem!
I går kände ja av bebisen mycke mer, höll på som bara den i magen.. längtar tills ja känner första sparken!

Hoppas alla mår bra!
Kram!

Lapptäcke till bebis!

Igår kväll hade pappa köpt ett lapptäcke från ikea till mej... Precis det ja tänkte köpa! Det är så fint, så nu har ja lagt det inne i rummet där bebisen ska få bo sen, åh ja vill att det ska vara november nu, första gången någonsin ja längtat till vintern... Idag har ja jobbat... usch dä va inge roligt alls,, blir sååå trött igen så fort det blir lite stimmigt för mej. Den 18 juni ska ja till min barnmorska igen å prata, anar att hon ska lyssna på hjärtljuden också ska ja få moderskapsintyg..

Idag skulle ja egentligen vart med på 30-års fest, men är så sleten så ja orka inte.. känner inga där heller förutom han som fyllde år lite halvt som halvt så älskling fick åka dit själv, men han förstod mej.... Nu ska ja mysa med mina poppisar ikväll å se på tv:n.. fårse när älskling dyker upp..

Hoppas alla haft en bra dag...
Kram!

Rutin Ultraljud!!!!!!

Åh, idag är jag nog världens lyckligaste....... i morse klockan 08.00 fick jag se det underbaraste jag någonsin sett, går inte att beskriva med ord! Rädd och nervös var jag när jag slängde mej upp på britsen, en jätte trevlig barnmorskan som hette Inger tog hand om oss. Det första ja titta efter var om ja överhuvudtaget såg något liv, så det inte var tomt....:) Och där låg den lilla bebisen och sprattla och slängde med armar och ben, så väl trodde ja man inte skulle se, det är ju en liten människa.. Den vred och vände sig.. Blev fundersam när ja såg en svart prick mitt på kroppen, men det visade sig sen att det var hjärtat... Allt såg perfekt ut, hon mätte huvudet i diameter, lårbenshals, såg så att det fanns 4 kamrar i hjärtat.. det var helt otroligt...
Fick inte en så jätte bra bild för bebisen hade lyckats vridit sig så knasigt och kurat ihop sig till en boll just när hon skulle försöka få till en bild.. Innan kunde ja se när den låg med fötterna och tryckte uppåt magen och la armarna över huvudet och gjorde massa konster, men just då ville den inte... inte hela världen, ja har en bild som ja ser att det är en lite bebis i alla fall.
Vi ville inte veta könet på bebisen, och nu efteråt så känns det ännu mer självklart för nu har ja ytterligare något att se fram emot med spänning och fundera på! Är såå gla!

Berättade för henne innan att vi hade genomgått ivf, för det kunde hon tydligen inte se i min journal!?! Så det var lite roligt att se om det stämde överens bra med hur barnet hade växt, har läst om en del som gjort ivf och de har ändå ändrat datum för en del en hel vecka... nu vet man ju exakt när det är befruktat eller när de beräknar ifrån som i mitt fall är 28/1-10 och då höll ja fortfarnade på med sprutorna.. Mitt bf blev fastställt 3/11-10, så det blir en vinterbebis:)

Efteråt fika vi på sjukhuset, drack lite kaffe och åt smörgås, mycket gott...
Nu ska ja lägga mej i solstolen...
Ha det gött sålänge!
Kram!

Vecka 18 avklarad!

Idag är det min lediga dag och den startade med att ja åkte till Malin och fyllde i mitt hår, störde mej så på min utväxt, och ja blev jätte nöjd... lite grå-ton i luggpartiet men det går bort efter 2 tvättar annars tar ja mitt skum som är köpt hos frissan som tar bort om det blir knas när man gör håret ljust... skit bra! Pappa tyckte vi skulle grilla hos oss ikväll så det bar av till ica efteråt.. inge bra att handla hos konkurrenterna, svindyrt blir det! Men det handlades lite kött, korv, majs, champinjoner, potatissallad, såser m.m m.m Även min farbror följer med å grillar, så ja får väl köra hem han ikväll för dom vill inte gärna grilla utan vin.......

Nu har ja legat ett par timmar i solen men ja blir så rastlös, blir så varmt inne i vår gryta vid poolen, nu ska man inte klaga men vill gärna kunna slänga mej i om ja ligger och solar och 20 grader tycker ja är lite väl kallt... Snart blir det röj i huset, dammsugaren står och väntar och dammtrasan...
Sätter in några bilder på min älskling....


Det är varmt nu....



En lite dålig bild på halva poolen oxå!


Hoppas alla haft en lika skön dag som ja!

Kram!!!!

Värmebölja!

Ja idag var det riktigt hett ute, känns att sommaren är på G! Har varit förbi min pappa och ätit frukost i solen jätte härligt! Hundarna tycker det är jätte varmt nu, och det känns att min kropp tycker det är jobbigare med värmen än va ja brukar göra.. men ja älskar värmen och att det är ljust största delen av dygnet! Vi bor även i ett myggrike.. det går inte att sitta ute på kvälarna så vi ska inhandla en dyrare variant av en maskin som ska få bort det mesta av myggen och ja hoppas verkligen att det hjälper, töligt att slänga ut 5000:- på nåt som inte fungerar, men den ska ta 2000kvm står det så vi får chansa!

Idag har ja en härlig jobbdag 13-19, inga fel, då hinner ja även mycke när ja kommer också.. Ska gå ut och beta med min häst så han får tugga i sig lite gräs, håller på att spara en hage till han där det växer upp gräs, men just nu så är det helt barskrapat i hans hage där han går så ja tycker synd om han... Igår prata ja med min yngre bror som e på Mallorca... de hade vart ute och ätit mat, och på vägen hem åkte de häst och vagn.. De hade 35 minuter ifrån stan så de tyckte det var gött att inte behöva gå så då betalade de 15 euro och fick åka häst och vagn..

Jag är även dötrött idag också, skittöligt.. trodde det hade gått över men det har väl tagit omtag igen.. blir så jobbigt när man jobbar bland folk hela dagen och ska va trevlig och alert också är man inte det egentligen. Nu är det snart fredag och vår ultraljudsdag, åh va ja väntat, hoppas bara allt är bra också, är lite orolig men det kommer ja nog vara hela tiden till bebisen kommer..

Hoppas alla får en bra dag!

Pöss!

Moler i magen!

Idag har det varit en dag som ja vart jätte trött.. dagen började med att ja nästan inte tog mej upp, låg ända till 9.30 och ville inte gå upp då ändå men hästarna är ju tvungna att få mat så det va bara att pallra sig ut. Sen gick jag bara in och satte mej vid tv.n och datorn och var hur sömnig som helst och så har resterande av dagen sett ut! Det kör som bara den i min mage idag, ikväll när ja suttit ner har ja känt att det vart rörelser där inne, inga sparkar lr så men att det finns nåt där i alla fall.

Magen är svälld som alltid på kvällen känns som ja ska spricka, och nu är ja bara i vecka 18 undra hur ja känner mej längre fram, ja ska inte klaga nu redan, men det är en känsla som ja inte är van att känna, det är mycke som händer i kroppen nu... Och inte tala på min kondition, blir andfådd för minsta lilla, skit jobbigt, speciellt nu när det börjar bli varmt.. men jag älskar mitt liv nu så ja får må hur dåligt som helst, detta är inget mot hur ja har mått innan...

Vovvisarna mår bra, Toya håller på att dö av värmeslag bara och Matilda löper... Nu är det dags att prova om det går att para Matilda.. har inte gått de gångerna vi provat på kenneln och nu är det sista chansen annars blir hon för gammal så vi fårse... då blir ja utan henne ett tag när hon fått valparna för då ska hon vara hos sin andra mamma på kenneln... kommer bli jätte tungt men ja kommer nog i och försig vara där nästan varje dag för ja måste ju lämna Toya där när ja jobbar så hon inte behöver vara själv hemma..

Älskling kom hem idag, blev så glad, vi unnade oss en kebabtallrik var, bara för ja var lat och inte orka gå in å handla efter jobbe så är det ibland... Längtar tills torsdag då ska ja till Malin och fixa min utväxt, stör mej så på den så nu får det bli av på nåt sätt!

Hoppas alla haft en skön sommardag/// Pussar från mej:)

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0