Ruskväder..

Vaknade med förhoppningen att vi kanske slipper snö och rusk, men oj vad fel jag hade.

Toya, jag och Alexander i kärran tog långrundan på förmiddagen, och vi hann precis hem innan det satte igång.. usch vad tråkigt väder.. Stackars hästarna som bara stod och hängde nästan hela dagen i blåsten och rusket, så de fick gå in lite tidigare idag..

Nu har jag tänt massa värmeljus i hela vardagsrummet, mysigt dä.. Min farbror har vart här så då bjöds det på våfflor och kaffe, inga fel det:)

Alexander är bättre i sin förkylning, han har hoppat hoppgungan idag och teststått gåstolen.. Så söt!
Imorse fick han morotspurè och det var nog något bland det goaste han smakat. Han sträckte sig efter skeden och öppna munnen hela tiden, jag hann knappt med:)

Imorn på eftermiddagen ska vi besiktiga volvon som vi sen ska sälja, så vi måste kika över den så det inte är nåt som behöver lagas... gillar ju min bil, men visst är saaben roligare och skönare att köra.. Vi får helt enkelt köpa hundburar till den nya saaben, för i den gamla kan ja inte få in några, där får de sitta lösa i bagaget, går bra det med, kortare turer!

Hoppas på fint väder imorn...

See ya!

Puss!

ursäkta oss...

Vi har haft en underbar hekg med födeksedag å allt...
Har tagit massa fina kort på sakerna jag fick med systemkameran men som alltid är tydligen kabeln till den borta IGEN så ja kan inte föra över dem till datorn, får leta vidare...

Jag fick ett samtal från blombudet att ja hade blommor påväg, oj va nyfiken ja blev.... satsade på att det var Andreas som hade skickat... för vem annars skulle göra det!? Han kom ju hem med en ny bil dagen innan som ja inte visste om... en saab 9,5 biopower... bilder kommer där oxå¨, så det fick bli en del av presenten... vi hade ju såklart pratat om ny bil ett tag så gissa om ja blev glatt överaskad:)

Blombudet kom och det var världens bästa Cissi som hade skickat:) ja blev såå tårögd, ringde henne med en gång... tur hon inte svara för då hade jag nog gråtit för det satt i halsen på mej... Blev jätte glad och rörd.. så go hon är... och världens finaste bukett var det.. med ett fint meddelande å allt.. Har tagit kort på buketten med systemkameran så den gör den mest rättvis så bilder får vänta!

Vi grilla å mådde gött... Något av det ja uppskattat mest av allt i presentväg är det underbara armband jag fick av Chris och Zandra och Lovelia... Jag kallar ju Alexander Botti av nån anledning vet inte varför... har ju mina smeknamn på allt som rör sig här hemma, så det är väl i och försig inte så konstigt.... men det är nog något bland det finaste jag fått någonsin...







Kan det bli bättre...?

Annars njuter vi i det underbara vädret, hela familjen...


Alexander i sin bortamatch dräkt och bortamatch tutte från morfar...


keps kör vi med ibland...


Tilda å ja njuter i solväggen:)


å Toya vill leka som vanligt:)

Hoppas allt e bra med er!

Puss

Vi lever...

Ska uppdatera ikväll men kikar in och säger hej!


katrinplommon är mums...

Nu till ikea och köpa doftljus....

Pöss!

Strömming med mos...

ska jag äta med mamma idag på lunch:) ska bli mycke gott... Igår festade jag på smoohtie som ja gjorde på hallon, mixade frukter, en halv banan och mjölk... mycket gott!



Alexander har blivit lite förkyld så han sov inte alls bra inatt, vaknade vid 23.00 igår, låg och vred och vände sig hela tiden, och lät tät i näsan, stackaren... men det går ju så mycke förkylning nu så det är inte så konstigt!

Åt lite majskrok igår också...




lite kletig jag....


Min bror Chris och Lovelia kom hit vid 13 tiden, eller de var rättare sagt här när ja kom hem, mötte Chris med barnvagnen för Lovelia sov, så vi tog oss en promenad med de små:)

Alexander`s förkylning har fortsatt under dagen, jätte snuvig lilltussen, så då åkte nässugen fram förut, släpper ju för en stund i alla fall... Men han har myst med morbror en del idag...




gosiga:)

Sofie kom strax efter 16.00, jätte kul att träffa henne igen, var ett tag sen! Hon hade med en sååå fin Alfons Åberg bodie till Alexander i strolek 74, så det blir kul att använda sen...


Det fina blå glansiga pappret var mest uppskattat från Alexanders sida:)

Och han var sååå trött...



Förut ringde Karin mej:) Gud va gla jag blev att höra från henne... fick höra lite hur allt gått till under förlossningen och hon hade allt annat än en rolig förlossning, tycker synd om dej gumman:( men glad att ni mår bra nu! Syns snart!

Imorn åker min mamma till sälen med en del av sina arbetskompisar, så ja ska försöka hinna dit till möran innan de åker... såhär go var hon igårkväll till hockeyn:) det är visserligen en rätt vanlig syn:)



Nej nu ska ja titta på tv:n, imorn är det äntligen torsdag:)

Puss!

Våffelpremiär...

Ikväll har mamma och pappa varit här och ätit våfflor och sett matchen Färjestad-AIK som slutade 2-1 :)

Innan badade älsklingen, såhär go var han då...


I sin blåa barbapappa handuk som han fick av Karin♥

Tidigare i morse var vi hos pappa å drack kaffe som vanligt, men han blev ju lite trött efter ett tag..



Vi hade jackan på oss idag...


och första mössan vi köpte när han var i magen:)

Nu bryter batteriet...

puss

Lovely Weather!!!

Åh va ja ÄLSKAR solen!! Åt min lunch ute i solen idag efter ja fixat hästarna, och det värmde jätte mycke! Har precis kommit hem från promenaden, Alexander ligger å äter välling och vovvarna sover i bäddarna.. Ikväll är det hockey, så då får ja sällskap av mamma å pappa, ska bjuda dem på våfflor tänkte jag, eftersom mamma inte är hemma på våffeldagen då ja fyller år.. Så då passa det bra idag:) Hörs sen! Puss

Måndag...

Alltid töligt med måndagar måste ja säga.... Imorse åkte Andreas till Stockholm igen... helgerna går bedrövligt fort... hinner inte riktigt med känner vi...

Alexander sover skönt i sitt rum med uppsikt av kameran/babyvakten.. Grejade en del inatt, men sov till 05.00 innan han ville ha mat. Passade bra för då gick Andreas oxå upp:)

Idag har vi umgåtts med pappa och Lovelia hela dagen, även vart på stan tillsammans och ätit lunch.. inga fel! Zandra har influensa så de var tvungna åka in till akuten idag för hon hade så hög sänka om ja förstod rätt... hoppas du mår bättre, vet hur det känns, hade ju influensa veckan innan Alexander kom, ingen Hit när man har en bebis i magen:( Krya på dej...

Lovelia har myst med Alexander idag...




sååå goa...

Och myst med faster oxå:)



Farfars glasögon är oxå jätte roliga, även om de inte blir åt rätt håll;)




goding...

När vi kom till stan köpte pappa ett par jeans på Kapphal till Lovelia som var jätte fina, gud så mycke fint de har där, men ja höll mej faktiskt från att köpa nåt.. Behöver visserligen nya pyamaser, han har 3 stycken ja byter mellan nu... men såg att de hade star wars, polisuniform m.m m.m som pyamaser så jag får nog köpa det nån dag!

Imorn var tyvärr babyrytmiken inställd för hon var sjuk, så vi ska träffa Martina och Benjamin:) De kommer nog ut hit vid lunchtid... sen på torsdag kommer Sofie hit som ja inte sett på ett tag... Och längtar tills ja får träffa Karin och Julia:)

Nu säger Alexander och ja godnatt, idag somna han 18.20, fårse hur denna natt blir...



PUSS!

Försmak...

Ikväll var det försmak på min födelsedag eftersom mamma ska till sälen då så hon kan inte vara med:( men men så e det! Vi fick lövbiff, klyftpotatis jätte god sås och sallad på eftermiddagen idag och efter det blev det kladdkaka med hasselnötter i!

Lovelia var hos mamma och pappa oxå...


Mamma och pappa passa henne för Zandra var förkyld, Krya på dej!

Lovelia hjälpte mej att öppna paketet och Alexander var jätte intresserad av snörena...


Allt ska ju som sagt in i munnen.. så han kämpa för att få dit det...

Vi har dåligt med rödvinsglas så det hade mamma och pappa köpt till mej, så snällt! Och jag fick även presentkort på Bergvik, så vi fårse vad ja ska köpa mej:) Tack Mamma och Pappa, Love you!


Ska vi testa snarast möjligt, kanske till hockeyn?

Chris kom och hämta Lovelia efter en stund, så ja gav han Alexander:) Snart har de oxå antagligen en pojk:)



Alexander började bli trött efter en stund så då blev det mys med mormor, det älskar han:)


Va goa dom är:)

Sen bar det av hemåt och då blev han blåbärspojken:)



Idag har det vart underbart väder, strålande sol, satt en sväng utanför stallet när ja hade grejat... underbart när det är lä:) Alexander och jag var ner till Ica på eftermiddagen och handla lite, köpte även påskliljor som ska planteras imorn:) Ska bara sätta dem i ett par lerkrukor, tycker det är så fint med blommor, får väl plocka in dem på kvällen... vilket ja säkert kommer glömma;)

Ska skriva ner några punkter om Alexander för min egen skull, roligt att titta tillbaka på:

* Han använder storlek 62 men börjar växa ur fler och fler kläder av den storleken, så det blir en del 68 oxå.
* Äter en del gröt och smakportioner.
* Han sover hela nätterna.
* Skrattar lätt.
* Blir jätte arg och bestämd emellanåt.
* Upptäckt fötterna.
* Äter på händerna.
* Dregglar mycke.
* Sover endast 2 korta (högst en halvtimme) stunder mitt på dagen.
* Ler med hela ansiktet när man ska ta upp han på möran.
* Äter mellan 160-200ml ersättning NAN 2 per måltid 4-5 ggr per dag.
* Skrattar hejdlöst när man byter kläder på han, kittlig under armarna:)
* Uppfattar hundarna och katterna, ler när han ser dem gå runt.
* Bytt till Libero 4, byxblöjor.

M.M

I fredags var ju som sagt Ingrid och resten av Henstadgänget här eller en del i alla fall... Kicki, Malin, Melwin och mormorn, så kul att träffa dem.. Alexander fick hängselbyxor och en mumintröja till, så fint... I storlek 74 så då har han framöver:)

Och igår var Marita, Leif, Martina och Benjamin här... Marita hade inte sett Alexander, så då kom de hit på en fika, mycke trevligt!

Nej nu blir det tv:n!

Ha dä gött sålänge!

Puss

GRATTIS KARIN!

Igår fick min barndomsvän Karin en "liten" dotter som ska heta Julia! Ja är såååå gla för er skull och längtar tills vi ses igen! Sköt om er sålänge♥

Igår hade vi rensning av garaget och tvättstugan som vi alltid samlar en massa dret i!
Så skönt att få bort det! Blev ju bara ett släp....


En del av garaget...


Alexander stod och sov under tiden..


Toya hjälpte till...


och Matilda oxå såklart..

Släpet fylldes snabbt, sen bar det av till Heden för djupdalen var stängt när vi kom dit....




Alexander grejade med nappen medans vi tömde släpet...

och Toya låg i baksätet på saaben, vilket inte var meningen, men hon får panik bak i skuffen på den ibland och trycker sig emellan till baksätet..


godingen...

Inatt var det premiär i spjälsängen och i sitt eget rum... och om han sov skönt... ända till 06.30 den lille token... Såg att han var vaken en sväng inatt men han somna om efter ett tag... Själv så låg ja på spänn hela natten, så ja sov inte så gött... men men, nu är ju första natten avklarad och det gick ju bra!

Ha en fin söndag!

PUSS!

Födelsedag..

Hipp hipp Hurra, igår var det Matildas födelsedag... Hela 7 år blev hon:)


Tårtan jag och Alexander gjorde, med leverpastej och friskies hundmat emellan:)




mmmm, jätte gott:)

Vi blåste även ballonger jag och lilltussen, det tyckte han var såå spännande...



Min kära far gör samma ritual med Alexander som han gjort med Lovelia:)....


Lär han expressomaskinen:)

Man kan även bli väldigt trött efter lite mat i magen...







Idag kommer Ingrid med familj hit och hälsar på oss, ska bli trevligt.. Innan ska vi med pappa till Bergvik, för ikväll ska vi äta massa tapasmat igen, så då ska vi gå och frossa i disken och välja ut massa gött... finns inget bättre:)

Nu ska ja krypa ner bredvid min älskling i soffan, för han är ju hemma igen:)

Puss!

Lek!

Måste ju ge min bror Marcus litte bilder oxå, vet ju att han saknar Toya mycke!


Toya och hennes man Benjamin ( till vänster) tigger inte ett dugg av Gerd;)


sååå kul att springa:)


De har litte ytor att springa på!


Påväg mot "mormor" och "morfar"..




Därnere bor dom..

Ja har haft hundarna liggandes utanför dem för Matilda fäller så och löper, men de har det sååå gött i innergården..


Fast Toya skulle gärna gå in i stället, hon hör oss ju hela tiden:)

Det var till dej det Marcus:)

Puss!







Trevlig dag....

Idag är det matchdag för FBK och då spökar ja alltid ut tussen såhär...





Har vart med min farbror på eftermiddagen och ätit mat och vart till en bekant, mycke trevligt. Har vart underbart väder idag igen, så skönt med solen och att det är ljusare längre...

Imorse när ja satt i soffan vid 05.00 gick det otroligt fort att bli ljust, det är ju in heller nåt fel:) Såhär övervakar ja tussen under natten, bild och ljud i ett, perfekt!



och myser med en av mina alla älsklingar...


Det du Cissi, nu är du avis:)

Köpte två nya flaskor till Alexander när vi var på Bergvik, märkte att det stod +4 månader på dem, så nu har ja väl rätt skjuts i nappen när han äter, inte för ja märkt att han bryr sig om att det rinner långsamt.. nu fick han i halsen i stället och det rann massa bredvid, så vi fårse hur han får till det, annars behåller ja de gamla på ett tag till...

Bytte även hängselbyxorna som ja hade 2 likadana av, och fick istället 3 kortärmade bodies, bra under huvtröjor och 6 par strumpor, endast tvungen lägga 19 kr emellan:) Kapphal har ju sååå mycke fint!

På fredag kommer de som skulle vart här när ja blev spysjuk... så det ska bli jätte kul! Så får de ju även träffa Andreas:)

Imorn fyller min älskade Matilda 7 år, så idag köpte ja tårtbotten, klet att ha emellan och ljus, även en stor 7:a att sätta mitt på tårtan, oj va gla hon kommer bli;) Får hon imorn kväll när "pappa" kommer hem!

Hoppas alla haft en skön dag!

Puss!

Lunch!

Idag blir det lunch med min farbror och kanske pappa oxå! Inatt sov han inte alls så bra, började greja å gny vid 02 tiden, fick gå upp vid 02.30 å ge han nappen.. Sen greja han till efter 03.00 och sov sedan till 04.50 då ville han upp å äta mat... Inte så lätt alltid, tussen börjar ju börjar ju bli stor nu! Han sov till 7 tiden i alla fall, sen har vi myst druckit kaffe å grejar:) hörs sen! Puss!

Bilder till Louise♥

Louise... vi har faktiskt inte gjort nåt speciellt i Alexanders rum än, eftersom han sover i sin vagn och vi är ju inte därinne så mycke... men det är först nu när vi haft han där några nätter som det börjar bli intressant att piffa till det... men lite bilder i alla fall... Saknar och älskar er♥


vi har köpt en sådan här på ikea att förvara blöjor, smörjor m.m i ovanför skötbordet!


Dessa pynts vi på väggen vid skötbordet, har även vart en stor luftballong i mitten men de lossnar bara, så ja rev ner den... köpt på ikea!


Speldosa från kusin Linda och en av klistergrejerna är mycket populära att titta på:)


Blöjhink och tvättkorg...


nya byrån, dålig bild och en kasse ja fyller med urväxta kläder..


sovplatsen, men den har ni ju sett:)


Byrån med en del av gossedjuren vi fått:) och ramen vi sätter in kort för varje månad..


Korgar, böcker och vår/sommarjackan som Lovelia fick av mamma och pappa hade Zandra och Chris med igår så Alexander kan använda den, såå fin!


Klisterfigurer tills vi får en tavla som passar på den stora väggen...


månlampan, som glödlamporna går sönder i hela tiden, måste vara nåt fel på den...


lampan i fönstret, har ni ju sett..


Alexanders vy mot poolen när den är framme under all snö;)


Baren som Andreas murat upp men inte gjort färdigt än, och en del av garaget...

Det var väl lite, men som sagt det är ju inte färdigt än, vill måla om i nån annan färg därinne!

Idag har Benjamin och Martina vart här och hälsat på, alltid lika trevligt:)



Benjamin hade ett par solbrillor på sig när han kom som Alexander fick låna:)


stackaren:)


byxorna hade kanat upp gött...

B
enjamin hade fullt sjå med katterna, de var sååå roliga.


mums kattmat:)


sötnosen:)

Efter de hade vart här, gick vi en långpromenad och invigde vårjackan från H & M..


vändbar jacka!

Och Toya ville leka ( Marcus och Louise i bakgrunden ser ni huset de håller på att smälla upp mellan mamma och pappa och oss)



Och Matilda ville gå in igen:)



Det är inte ett dugg halkigt på uppfarten!


oj vad vatten det kommer bli!

Kvällen har spenderats med min farbror, mamma och pappa och hockey på tv:n AIK-Hv71 och AIK slog ut HV71, så nu kanske färjestad får möta AIK om de går vidare... vilket de såklart gör:)

Hoppas alla haft en härlig dag i solen och grattis igen Chris (Christopher) på din namnsdag, älskar dej:)

Puss på er!

Karin, Gisela och Emilia!

Idag har de vart här igen gänget:) alltid lika trevligt men dock för mycke kaffebröd:(


Karin med Giselas bebis Emilia som är drygt 2 månader nu:)


Gisela!

Vi tog oss ju såklart kaffe och massa gött till:) roligt att sitta å töla ett tag!


Karin älskar att ha bebisarna i knät!


Alexander pratar med Emilia...


mysstund i soffan...


Emilia med sin fina filt..


Vi avslutade fikat med att sitta i Karins knä och somna efter ett tag:)

När tjejerna hade åkt gick vi upp till Benjamin så Toya fick leka men gick inte sålänge för han hoppa över staketet till Tilda och det är ingen Hit för hon löper nämligen och är mycke sugen på en man;)... så det var bara att knalla till pappa för att invänta Lovelia som han skulle passa för Zandra och Chris skulle till IKEA! Så pappa, jag, Lovliea, Alexander och vovvisarna gick långturen runt allt här hemma, mycket skönt i solen och +7 grader var det..

Vi har avslutat kvällen med ett bad...


så gott att suga på fingrarna när de är blöta...

och lek i babygymmet...



Som slutade såhär efter 2 minuter...



och fortsatte så ända tills ja gav han flaskan och då var inte klockan mer än 18.10... jaja har ju vart en fullspäckad dag idag och blir även det imorn med babyrytmik och besök av Martina och Benjamin:) mycket trevligt!

Mina 2 små älsklingar är oxå utslagna efter långpromenad och lek...



Hoppas ni haft en bra dag... va rädd om er....

Kramar från oss......

Apelsiner är kul...

Lovelia tycker det är jätte kul med vår fruktskål när hon är här:)



Hon sorterar dem så fint och hundarna brukar få en varsin bredvid sig..

Alexander är jätte facinerad av henne och tittar och gör sina läten när hon springer runt och grejar.. antagligen ser han att hon oxå är liten...


mums risifrutti är gott..


godingar:)



Denna måndag känns faktiskt inte lika jobbbig.. alltid värst när han ger sig iväg för första gången.. Men längtar såklart till torsdagen redan...

Idag kommer Karin, Gisela och Emilia hit:) och jag blir sååå trött på mej själv för när ja skulle ta upp daimtårtan ja köpt ur frysen, så står det ju mandeltårta... jag VET ju att Gisela inte tål nötter.... och igår höll ja på att glömma köpa kaffebröd när vi handla, men blev så gla att ja kom på det precis innan vi skulle gå ut... så går ja å tar en mandeltårta!!!!!! Muffins har ja men va roligt är det att bara bjuda på det, så det får bli en sväng till ica innan! Som ni förstår så är bakning inget för mej!! Jo, drömmar är ja bra på;) speciellt i sällskap med mamma:)

Vet inte om ja skrev och berätta att ja hade vägt tussen...!? Han väger i alla fall 7580 gram nu och vi är inne på sista blöjpaket som är upp till 8 kilo så det gjorde de bra mamma och pappa när de var iväg till Norge!

Ja använder storlek 62 flitigt på han nu, har vart å nallat lite i 68.. men har sååå mycke fint i 62 så ja måste använda klart det först, 68 hinner ja ju med.. vill inte att han växer ur kläderna, tycker det är så synd att packa ner dem i en kartong:( men han växer ju så det knakar lillen!

Här får ni ett kort på en nybadad bebis, var inte så kul att bada denna gången för han var så trött..



Hoppas alla får en bra dag!

Nu ska ja steka mej ett par ägg och klä på Alexander för att gå ut till hästarna... och ja är sååå lycklig för uppfödaren sa att Matilda är min nu att ja får henne... Min lilla ögonsten!

Pussar & Kramar från oss!

Gokväll..

Jaha, då var det söndag igen... usch så tråkigt!
Vi har haft fullt upp hela dagen... hälsade på hundarnas uppfödare och fick även träffa Toyas alla syskon, och om de var glada:) Alexander tyckte det var jätte spännande med alla vovvarna...

Vädret har varit dassigt hela dagen, blev lite handling förut alltid lika kul:) och matlådorna är alltid lika härliga att stå med på söndagskvällarna, fast vi alltid säger att vi ska fixa dem på lördagen;)

Igår och idag fick Alexander smaka Potatis och Morotsbarnmat, tyckte det var något godare idag än igår och vilka härliga miner han får till:) Filmar han för fullt här hemma, sååå roligt att ha, det är ju ögonblick i livet man aldrig får tillbaka, så det måste dokumenteras!





Botti å ja:)


uh, va gött å pussa!

Igår var Chris å Lovelia här och hälsade på en sväng...


En av mina älskade bröder, den andra läääängtar ja såååå efter!

Andreas brors tjej ringde mej vid 16.00 tiden och fråga om vi var hemma för de var ner till Karlstad för att köpa ett vardagsrumsbord.. så de svängde förbi med semmeltårta, kakor och en underbar skjorta + hängselbyxor till Alexander.... så nu fattas bara stråhatten;)


Så fint från kappahl:)

Alexander har börjat bli grining och får sina små utbrott under dagen... inte lika lätt-tröstad som vanligt.. kliar jätte mycke i munnen och dreglar som bara den, så det kanske är känning av tänderna.. Han är inte sig lik... Han skriker rakt ut och jag ser att han blir förbannad om saker inte går som han vill... Idag låg han i babygymmet och han blir grymt irriterad på labanfigurerna som hänger över han, för när han drar i dem och vill bita på dem så lossnar de ju inte utan flyger iväg upp igen, skitsur blev han:) godingen...

Hoppas ni haft en bra helg...

Puss å kram

Soffan på plats:)

Nu är soffan på plats... blev väldig skillnad måste ja säga, dels är den lite kortare i ena änden så vi har inte riktigt vant oss än... Men hundarna har fått fyllt ut med sina bäddar:)


elementet ska sprayas svart bara.. eftersom allt annat går i mörk stil...

Tyvärr har ja inte tagit några bra bilder på soffan så det får komma senare... Alexander ligger och sover lite middag.. har bytt till de nya sängkläderna i hans vagn, blev jätte fint...

Snart ska vi åka upp och hälsa på hundarnas uppfödare är det tänk...  hon har inte fått sett Alexander än så det måste hon ju få göra, har ju ändå gått 4 månader nu, och han börjar ju bli en stor pojk;)



I torsdags var Karin här och hälsade på... så fin var hon med sin stora mage och bebisen hade placerat sig på sidan så hon var lite sne;) Alexander fick en jätte fin barbapappa handduk, så fin och även en tulpanbukett... Nu väntar jag med spänning på att bebisen ska komma:) Sköt om dej sålänge...

Nu har min farbror vart här och fikat... blev citronkaka med kaffe, mycke gott!


Botti....

Ha en skön dag!!

Puss!

Soffan har kommit!!!

Åh,va härligt vår nya soffa har anlänt till Em-möbler så det är bara att åka å hämta den i eftermiddag:) skönt det ska bli!! Fick ringa Martina å säga att ka inte hann med å träffas idag.. Måste städa, fixa stallet och väga Alexander innan underbara Karin kommer.. Vill helst inte ha kvar allt i eftermiddag när vi nu får hämta hem soffan!! Ha en bra dag!! Pussar!!

Bråkig mamma...

Innan föräldraträffen idag somnade tussen precis 15 minuter innan vi var tvungna att åka så det var bara att väcka stackaren... jätte trött..

På föräldraträffen var det information om säkerhet i hemmet och Alexander tyckte inte det var alls kul för han var sååå trött, så ja fick gå runt och vagga han största delen av tiden... och efter ett tag värmde ja mat till honom och då somna han som en stock... såklart precis innan det skulle sluta så då vakna han ju igen när ja skulle klä på han, ingen sova här idag...

Såhär nöjd var han i bilen på hemresan...


Mössan kana ner..


men så sjöng mamma lite, så flina jag:)

Imorn kommer Martina på förmiddagen och vid 13 tiden kommer min gravida bardomsvän Karin på besök.. Hon har bf den 18 mars, så ja anar att hon bara går och väntar nu... ska bli sååå kul att träffa henne. Vi har inte träffats på flera år och det är första gången hon får komma hit och se mitt ostädade hus;).. Ser fram emot hennes besök;:)

Imorn är det torsdag och om ja längtar tills Andreas kommer hem.. går ju såklart bra att vara själv oxå.. men ja saknar hans närvaro här hemma.. Älskar han såå!

Botti och ja säger godnatt...



Puss!

BananGröt...

är väl sisådär tycker Alexander...



men gapar stort när skeden kommer:)

Idag var Lovelia hos pappa på morronen...


Frukost, smörgås och ägg...

Lite gos med Alexander...



Och sen en tur i det kalla vädret som sedan övergick till snöstorm...


Toya är rolig tycker Lovelia...


Matilda tyckte vi var dryga innan vi gick och vem kan det bero på? Pappa såklart!


Alexander låg skönt nerbäddad... Lyx!

Nu ska vi åka på föräldraträffen, de kommer från civilförsvarsförbundet och pratar och sen lär vi hem och elda för usch va kallt det var nu...

Ha en fortsatt bra dag imorn, är det torsdag:) Wheeeee:)

Puss!

Sent...

Idag blev det ett senare inlägg, har hittat på massa idag så ja har inte vart inne så mycke..
Natten gick bra med Alexander, så jag var utvilad och pigg när morronen kom... skönt att det är ljusare nu på mornarna:)

Vi började dagen med en liten tur i kärran för att sova lite innan babyrytmiken som började vid 10.00, men han låg bara och tittade på de fina träden och njöt...



En riktigt pigg kille ändå när vi väl var på rytmiken, och det är ju sååå kul att sjunga och dansa.. Märks att han börjar känna igen sångerna nu:)

Innan vi satte igång;




Några av kläderna vi fick av min kusin Linda... allt var super fint:)

Efter rytmiken somnade han skönt i bilbarnstolen efter en sväng in på ica oxå såklart... Inhandlade thaisoppa som ska ätas imorn med fisk och grönsaker i! Mycket gott!

Var med pappa till stan där vi mötte upp Tommy och Ni och åt lunch på rådhuscafèt, en kycklingsallad blev det, supergod!


Alexander gillar Ni jätte mycke, hon är så go:)

Sen var vi ju tvungna att gå till Waynes såklart, där köpte ja mej en jordgubbssmoothi... jätte billig;) och en lattè till pappa... Alexander ville vara med och mysa vid bordet och smoothin var jätte intressant, även hans nya leksak!


mums, allt ska i munnen..



När vi kom hem gick vi ut och tog en promenad i det fina vädret, dock är inte vägen den bästa än men gick bättre att gå idag.. Toya fick även leka med Benjamin, sååå kul. Fixade stallet, trodde inte det skulle gå så bra för han var vaken när ja ställde han utanför, men han låg bara där och tittade.. blev så full i skratt för ja trodde såklart att han hade somnat när han var så lugn, men han låg där och stirra med de bruna ögonen, tror han tycker det är roligt att titta på träden när det blåser i dem..

Han har börjat göra ljud med tungan nu, blåser med den så det fräser som bara den.. Fick för sig att det var kul för 2 dar sen, sen dess håller han på så för jämnan.. härmar om man gör så mot han:)

Fick thaimat hos mamma och pappa förut för Chris, Zandra och Lovelia var där. Sen följde mamma och pappa med mej hem och såg på hockeyn som slutade med vinst för oss:) 6-3 mot Brynäs:)

Nu ska ja titta på tv:n.

Sov gott!

Kramar!

Alexander orolig..

hör att lilla älsklingen ligger och grejar massvis, låter inte som han sover så bra,, undrar hur den här natten kommer bli.. han kanske kände att ja inte var så avslappnad som ja brukar...

Det lär märkas framöver.. tycker ja haft en skön kväll fast ja vart själv... har precis sett "en unge i minuten" på 4:an, det var bra det... och nu är det big brother:)

Fick en hel kartong med massa kläder av min kusin från Lidköping idag, mamma och pappa hade med det sen de hälsa på mormor i helgen.. har inte tittat på alla kläder än men de ja såg var sååå fina och en del var helt nytt.. det var storlekar från 68 och uppåt, kan inte bli mer perfekt!

Så fick vi även massa leksaker och en babysitter med tillhörande lekställning till.. passar perfekt eftersom han brukar sitta i den ja lånat av brorsan och hans tjej, men den har ingen lekställning till så han brukar ha leksaker i knät som åker ner hela tiden.. annars är den oxå jätte bra såklart men underlättar en del eftersom ja är så mycke själv så då behöver han inte riva ner grejerna hela tiden!

Hoppas det blir skönt väder imorn på självaste semmeldagen:) det måste man ja bara ha! Kanske åker in till stan med pappa efter babyrytmiken om ja inte hittar på nåt annat!

En liten tröttnos för några veckor sen..


med sin t-shirt från morbror Chris...

En Poppa...



En Tuni...


favorit platsen bredvid mamma vid soffan:)

På fredag ska ja besiktiga Matilda för att få försäkra henne.. man måste skicka med ett veterinärbesiktningsbevis som inte är äldre än 30 dar när man ska ha en försäkring, så då blir det ett besök hos farbror doktorn för hennes del... Löper gör hon oxå så hon ser inte allt för rolig ut i pälsen, den tappar alltid sin glans då, men det vet dom ju om att den kan göra ( bilden är vid ett tidigare tillfälle så här är ja jätte fin i pälsen) .. Annars är hon en pigg snart 7 årig schäfer, fyller ju år den 17 mars nu, stora damen:)

Och farfar och farmorbesök...


dreggel är standard på kläderna nu...



Fint med alla sladdar tycker jag... Andreas har sin laptop väldigt bra placerad;)

Må gott alla!

Sweet Dreams,,,,

Puss!

Olustig känsla...

har ja i kroppen nu när jag är själv... lite halvt gråtfärdig hela tiden... var ju så längesen jag var helt själv hemma hela veckan:( löjlig ja är, ja vet men inge roligt alls!

Karin har vart hos oss idag, alltid lika trevligt och hon hade köpt med en varsin sallad från Oliven till oss:) såklart hade jag lyckats äta precis innan hon kom hit, men det blev en god kvällsmat att se fram emot! Tack gumman du är så go!

Toya är helt färdig efter Nessie och hennes lekstund så nu sover hon gött på mina fötter:)..

Alexander somna redan vid 18.30 idag, orka inte krångla med att försöka hålla han vaken idag, inte upplagd för det idag. Vi har vart hos pappa i 2 omgångar och imorn kväll om jag har rätt kanal kommer de och håller mej sällskap till hockeyn sa han... Dagen imorn startar med babyrytmik för oss... ska bli kul!



Alexander badades innan pjamasdags, men det var inte kul idag... det kan ju inte vara bra jämt!
Pratade nyss med Andreas och de får bo i nån stugby medans de jobbar i Huddinge, verkade vara fräscha stugor med en del kanalutbud och det är ju alltid uppskattat när man ligger borta...



Godnatt från oss...

Puss och Kram!

4 Månaders Bebis!

Idag fyller han 4 månader tussen.. mamma och pappas stora bebis:)



Nu har jag precis sagt hejdå till Andreas som åkte på jobb idag... tomt det genast kändes när jag stängde dörren och satte mej i vardagsrummet... Tur ja har djuren och Alexander:)

Ha en fin dag.... idag kommer Karin och Nessie♥



Puss!

Promenad med Mamma!

Idag "gick" ja med mamma långturen runt här, men gissa om det var isgata hela vägen runt om! Så imorn har man nog träningsvärk efter att man gått å spänt sig! Alexander fick stanna hemma med sin pappa, men vovvarna fick gå med runt i halkan! Stallet fixat + dammsugning och torkning av golv, så nu är det skönt att bara sitta på röva;).. Hoppas denna dag blir dryg, för imorn åker Andreas iväg och kommer inte hem förrens till helgen.... Snyft, stackars mej... Ha en skön söndag! Pussar från oss!!!

Trötter...

Idag har vi vart och köpt en byrå till Alexander... vi fynda lite..... Såhär trött blev tussen efteråt när vi var in på Maxi!




goingen...

Igår var Alexanders farmor och farfar här.. Han fick en jätte fin jacka från HM och ett par passande byxor till.. bortskämd han... men förstår att de tycker det är kul att köpa grejor.. Han var jätte trött när de kom hit för jag hade vart på lunch med tjejerna i föräldragruppen, vilket var jätte trevligt:) så han somna efter ett tag...

Men direkt de hade åkt, så vakna han till den lille busen...



Mamma och pappa var här igår kväll och såg Let`s dance... Vi hade köpt oss en varsin räksmörgås från Drott i stan som jag varmt kan rekommendera.. Vi använde resturanghäftet och betalde endast 149:- för 2 stycken i stället för styck... och eftersom häftet kostar 200:- så är det nästan intjänat redan! Perfekt! Det var rejäla smörgåsar med gör goa räkor på!

Idag skulle brorsan ha kommit hit, men ringde vid 19.30 och berätta att han inte kommer för Zandra är dålig, så det var ju synd, hade sett fram emot att skämma bort han lite:) men men kommer fler gånger!

Såhär mysigt hade älskling och Alexander häromdan hemma hos mormor och morfar...




hjälper pappa att tända brasan:)

Nej, ni får ha en fin helg... längtar inte tills den är slut för nu ska Andreas börja ligga borta hela veckorna igen, och det har han inte gjort sen i okrober så det kommer bli konstigt:(

Puss på er!

Rättar mej:))

Nej Marcus, han kan inte redan stå:) :) :) såg vad dumt det stod nu... Tur du håller ordning på mej;)

Nu sitter vi och tar oss en köpp... Alexander somna en stund nu som tur var annars blir han så gnällig, så det passa perfekt när vi ska och äta lunch!

Fastna med grimskaftet i handen i morse när jag tog ut hästarna så jag fick en blodblåsa och blev lagomt ömt i handen... min häst får för sig att ha så bråttom ibland när han ska ut...ja kunde ju släppt grimmskaftet när han börja slita och dra, men nej... lika bra att hålla i!

Hoppas alla får en bra dag!

Puss å kram!


Såhär trött kan man bli efter maten....

Promenad och Stall!

Har jag och tussen avklarat för dagen, nu står han och sover i solen utanför köksfönstret, ser lagomt skönt ut:) Här är allt bara bra, pigg och fräsch;) igen! Lilla älsklingen är sååå go...



Igår hjälpte han till att skala potatisen som vi skulle ha till den bedrövliga fisken jag hade köpt!



Skickar lite fisk till dej Marcus,:)

Som sagt imorn är det träff med föräldragruppen hemma hos en för att äta lunch, ska bli kulit:) Klockan 12 är det sagt och vid 9.30 ska Andreas till tandläkaren och även hans mamma och pappa kommer ner imorn igen.. får inte glömma och säga till dem att jag ska vara borta vid 12, för jag antar att Alexander är den de vill träffa mest såklart, så de kommer säkert efter 12 nån gång i så fall:)

Imorn kväll ska vi köpa hem räksmörgås från Drott i stan, ska bli mumsigt... och lite vitt vin på det så är kvällen gjord! Ska även åka och köpa byrån i helgen som vi ska ha i Alexander rum, blir en med 6 stycken lådor i från ikea, Hemnes heter den, svartbrun!

Såhär trött var tussen efter vår bilfärd igår, såå skönt att åka bil!


inge tjock om kinderna...

Ha en fin dag!

Pussar och Kramar fån oss!



Besiktning...

Ja bara ÄLSKAR att besiktiga bilar, vilket oxå alltid faller in så bra så det är ja som får åka iväg jämt;) och skämmas...... Bilen gick ju INTE igenom som ni nog förstår, saaben pratar vi om nu... Fyra stycken härliga 2:or:)... jaja alltid lika roligt att lägga ut pengar på dessa härliga bilar!

♥Egentligen ska jag ju skriva om massa härligt om just denna dag som är exakt ett år sedan vi fick ett pluss... Mitt livs lyckligaste ögonblick så att säga... tänk vad fort det går! Och lyckligare kan man inte bli:)♥

Andreas och Alexander har klarat sig från magsjukan... vet i och försig inte om Alexander haft en släng av det för han har bajsat 5 ggr på 2 dar och annars går det minst 4 dar mellan varje gång.. vilket dock är förlänge men han verkar inte må dåligt av det... roligt för er att veta;) men kanske för mej om några år:)

Vann denna Me Too outfit med prislappar å allt kvar för 125kr inklusive frakt:

Tuff outfit från me too stl 68- oanvänt!!


Magsjuk...

Så roligt har det vart sen söndagskväll... Idag mår jag bra i alla fall... Behövde endast spy 2 ggr om nån är intresserad;) sen mår man ju allmänt dåligt, så min älskade man har vart hemma och tagit hand om Alexander för det hade ja inte klarat...

I fredags var ju Alexanders farmor och farfar här och han fick bland annat en basker som var något för stor men sååå fin, så en i mindre storlek ska inhandlas:)



Han har ju även fått hem sin nya overall, syns lite dåligt på bilden men man kan ju få en uppfattning! Har även vunnit en på tradera för 66 kr som är som ny, lite andra mönster och färg på den så det blir kul att byta med, den ska vara som ny...


Tussen min...

Annars är allt bra... skulle ju haft besök här igår som jag fick ställa in tyvärr, vi har bara pratat på att ses sen vi flytta in i huset för 4 år sedan, så det var ju dret! Men men inget att göra åt!

Hur mår alla där ute då?



Puss!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0