Söffläge!

Uuuu va gött det är efter att ha jobbat! Uppskattar så otroligt mycket att slänga mej på soffan med täcket å bara slö bläddra på tv.

Igår opererade Toya sin kluvna klo, endast 2100:- gick kalaset på! Konstigt när det känns som att denna månad blir det riktigt bra med pengar att hitta på nått kul för.. Tji får man för det jämt! Skatt på båda bilarna var oxå gött att få!!

Men som sagt de är ju mina liv och intresse de där trollen! Så då får det väl kosta lite!

Alexander är en riktig pratkvarn! Nu får man passa sig vad man säger för han snappar upp ALLT!;) blir så full i skratt i bland trots att man kanske ska säga till han,,, man är väl mänsklig eller? Antar de får höra mycke roligt på dagis:)

Ha det fint!❤

12

slutade ja gör dagen!
Haft en go dag sen. Adam var här när ja kom hem å hälsade på! drack kaffe å pratade! Sen sov Alexander middag å ja med:):)

Åkte sen i till stan å åt mat på vero och köpte ett par öl som vi provade i kväll! ser nu på brottsfall som ja älskar:) det rullar alltid på tv:n!

Kan inte mer än tänka på mamma å pappa som har det gött på kanarieöarna!! avis, Ja det är ja!!

kram!!

❤Mina fina❤

Dessa nötter;) hade vi på besök i söndags när ja kom hem ifrån spårkursen! Love you:)

Pöss!!

❤Världens Underbaraste❤

Ikväll trotsar vi att lägga oss tidigt å skjutsar Mommo & Moffa till flygplatsen. De ska åka med ett par kompisar till Kanarieöarena i endast 2 veckor!! Nej ja e inte ett dugg avundsjuk;)

Vet inte va det är med mej men ja är trött som bara den... Sov hela e.m igår efter spårkursen, somnade typ 21.30 å sov till 8 imorse ändå sömnig som bara den.. Får nog bli litte vitaminer här tror ja!

Ha en fin dag!

Kram!

Underbar helg!

Haft en skön helg. Fredag kväll blev det inte så mycket, somna i soffan väldigt tidigt, riktigt gött!

Lördagen kom Lovelia å mamma på morronen innan de skulle åka till stan. Hon hade sovit över där:) Efter de vart hemma åkte vi till mitt jobb å handlade kräftor m.m som vi skulle ha på kvällen! Vi var även till Bergvik där ja köpte mej en tröja och Alexander fick sig en helikopter och en dansande apa.

Gustav kom på kvällen å åt lite kräftor med oss. Söndagen åkte ja ut i i skogen vid 8.30 för att gå spårkurs med Toya. Gick bra trots en överladdad hund, men hellre det! Kom hem vid 12 tiden å då kom Emma å Gunnar tillbaka med welfin till stallet! De har inte vart här på många år men nu har de flyttat tillbaka:) Mockade å bytte box åt Hobbe då welfin är betydligt större än han och behövde en större box!

Gick in å satte mej på soffan vid 15 å kände då att ja hade hållet igång hela dagen, gött å vila en stund:) Vi lagade torsk med äggsås, sååå gött!

Nu är det ledig måndag:) hur gött som helst!

Ha det bra!

Kram!!

Vantar & Vinterkängor!!

Har det fyndats till Alexander ikväll!
Hade fått ett mail att det var rea på vantar och det var precis det som vi behövde till Alexander nu! Har vart påväg flera ggr nu i veckan för att köpa men kom annat i vägen... Nu har han såklart vantar så han går inte utan om ni skulle tro det;)

Blev 2 par didrikson vantar för endast 99:- styck!! Sen bläddrade ja vidare på rean och fann massa Vinterkängor på rea... Nu satsar ja på att de ska passa nästa vinter och inte i år, så ja hoppas det går vägen annars får ja sälja vidare dem sen! Blev ett par Ecco som hade kostar över 900:- och var nersatt till 399:-.. Kan inte bli bättre!

Idag har vi firat Louise som fyllt år när de var i Kap Verde! Det bjöds på pizza och massa fika till efterrätt! Jätte trevligt att komma dit, så kul att umgås! Alexander härjade med Louises puffar på golvet, jätte kul att hoppa ifrån dem! Även sätta på diskmaskinen och tvättmaskinen var sköj;) Ja åkte med mamma å pappa dit, även Dick, Chris & Lovelia var där:) Hoppas du blev gla för presenten Louise!! Kram!

Imorn ska ja upp tidigt och åka till Munkfors för Matilda ska dra ut en tand där på deras veterinär mottagning. Fick bäst pris där då ja har reservation på försäkringen på just den tanden så försäkring täcker inte ingreppet.. Var en spricka i den när ja tog över henne och tecknade en försäkring, då såg de det på besiktningen av henne.. Ja har hört mycke gott om den veterinär mottagningen då svärföräldrarna har vart där med deras hundar.. Det skulle gå på mellan 1500-2000:- Fick ett annat bud på ett annat ställe och där skulle det gå på 3400:- så det är värt att ringa runt måste ja säga!

Imorn ska mamma å jag på Petra Marklund! En av Mina julklappar från dem. Hoppas det blir bra! Har inte hört nått speciellt av hennes svenska album men blir nog super ändå! Innan ska vi åka ner på stan å äta buffé på Drott och ta nån öl! Gud va gött!! Behövs verkligen nu, få nått annat att tänka på!

See you!!

Kram!

I snöstormen..

Gömmer vi oss under filten!

Försöker smälta

allt som kretsat i huvudet idag.. Har ju världens underbaraste son som kommer fram och pussar, kramar och klappar på mej... Ångrar att ja inte tog ledigt imorn med.. Kunde ju lika gärna tagit 3 dar i rad... Men får härda ut... Kommer väl ha påsar till tusen under ögonen imorn men skit samma!

Har vart en hel del hos mamma å pappa idag. Alexander fick leka med Lovelia & Tristan för de passa dem en stund... Lyckligast i världen var han då:)

Må fint<3

Kram!

Tom...

Ja är ganska slutkörd just för tillfället... Ledsen & arg omvartannat... Denna gång trodde ja verkligen på det... Men att återigen för benen undan sparkade tog allt... Som ja känner nu skulle jag inte ens vilja gå igenom detta igen, inte ens om nån betalade för det...

Nu ska all energi läggas på Alexander, hundarna & hästarna och inte på en massa hormoner och annan jädra dret ja tryckt i mej... Ja försöker se ljust på det att det kanske kan gå på normal väg nån gång... Men va är oddsen när ja inte skyddat mej sen ja var 23 år?!?

Gäller nog att släppa allt och inse så kanske den där lilla lilla "spärren" eller vad det är släpper... Allt ser ju som sagt bättre än bäst ut så varför skulle det inte gå?

Kram

Dä e min bebis dä!

❤❤❤❤❤

Kaffe hos Moffa!

Tog oss en promenad efter stallet på morronen och gick även förbi Börje så hundarna fick leka.. Tur vi gjorde det för nu är det snöstorm utanför:)

Nu blir det kaffe hos Morfar och sen blir det Ikea och köpa massa värmeljus och blockljus!

Ha en fin dag!!

Kram!

Jaha..

Då var det söndag igen... jädrar va helgerna går fort. Skulle vart på spårkurs idag men blev inställt då Anne-Marie blev sjuk:( Blev en hemmadag med promenad och en banankaka blev bakad av de övermogna bananerna ja hade kvar.. Alexander har vart sleten idag... trots att han somna 22.45 igårkväll vaknade han 06.45 imorse och somnade inte om....

Det blev en desto längre middagslur, hela 3 1/2 timme.... han behövde det kände vi så han fick sova.... Det gjorde även ja:) Skitgött!! Matlådor har lagats, ris med kyckling, wokgrönsaker och currysås... Ikväll får det bli varma smörgåsar!

Då laddar vi för besiktning av den "gamla" saaben imorn och hoppas att den oxå går igenom... kostade på den 1900:- i helgen så vi hoppas det inte är så mycke mer fel på den!!

Må gött!!

kram!

Nedan: Spanar på rådjuren som var utanför fönstret:)

En lördag vi hann mycke på!

Startade lördagen med att mocka och fixa till stallet efter att ja tog ut dem! Sååå gött att stå och greja där ute... Har fått massa äpplen av min farbror och Ulrika har köpt en säck med fodermorötter så de har massa mums därute!

Hann även med att dammsuga och skura golvet, hundarna fäller jämt litte just nu så en skulle helst behöva göra det 2 ggr om dagen men så blir det ju inte alltid:)

Sen var det dags att hämta vår bil som hade vart på lagning på Ilanda industriområde hos en vi känner. Så vi bestämde oss för att gå ner så hundarna fick en rejäl promenad! Skit gött i solen! Köpte oss en sallad på Ica efteråt och Dick kom å hälsade på!

På kvällen var vi hem till Malin å Adam och deras inneboende Henke och fick jätte go mat. Tortillawrap med fyllning i ugnen! Mumma var det! Och fick se det nya tillskottet i familjen! Kattungen!

Ha en fin dag alla!!

-10

Litte kyligare idag... Nu är ju klockan inte så mycket än men känns som det kommer hålla sig kallare!

Vart vaken i ett par timmar då ja inte kan sova... så drygt... Alexander vaknade till för 15 minuter sen så vi har vart uppe & bytt blöjan & gjort välling.. Sova mammas säng säger han alltid när ja kommer in till han... men försöker avleda det genom att säga att nallarna vill att han sover hos dem... Han kommer säkert tassandes snart till mej:) och visst är det mysigt<3

Igår kväll när ja kom hem startades grillen upp med pannlampa på:) Mamma & pappa kom hit & grillade med oss... Blev potatis i ugnen, ris, fläskfile & kyckling och massa grillade grönsaker! Guuuud va gött det var! Känns som det kommer bli en hel del grill framöver!

Stallet var fixat och Maja hade vart här och ridit Hobbe:) Hon hade till och med fått han svett! jätte bra då han behöver ridas ordentligt! Linnea rider western med sin häst så ja anar Maja försöker lära Hobbe lite av det!

Nu blir det att slå på tv:n en stund och se om ja kan somna till nått skitprogram!

ha en underbar lördag!

Kram!

Grill!!

Hört ryktas om grill ikväll!! Gött!!

Härliga Fredag!!

Ååååå va underbart med helg snart!! Ska bli riktigt gött! Idag jobbar ja 11-19 blir inte allt för sent ikväll så det är ju skönt!

Imorn ska vi till Adam å Malin å äta mat bestämde vi i veckan! Blir mys det! Gött å komma hemmifrån lite, blir ju oftast att vi är här med tanke på Alexander men nu får han hänga på och va vaken lite längre!

Söndag blir det spårkurs med Toya! Ska bli roligt då ja missade sist! Går se om vi kan ge oss ut och tävla till våren i apellen!

Ha en fin dag alla!!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0