Middagsdags för hästarna!

Och Alexander myser med Welfin❤

!

..,,,,

Sleten i Bött...

Rent utsagt.... Fasen va tung i huvudet och sömnig ja vart i 2 dar.... Kan bero på vädret oxå att det är så tryckande... Men töligt när man går upp och känner att ja vaknar inte...

Hoppas på bättre imorn då ja börjar jobba 16 och Emma skulle ta ut hästarna så vi kan gå upp när vi vill:)

Vart på spårkurs med Toya. Alltid lika kul, om hon inte löpte dock... Det är inte min hund i spåret då... Hittar på massa konstigt som får mej att bara bli trött!! Men ja vet ju va det beror på..

Alexander har sett på lite klipp från king kong filmen då han är besatt av gorillor just för tillfället.. Godingen!

Ha det gött sålänge!!

Kram!

Tågbiljetter!!

Inför summerburst i Stockholm kikas det på för tillfället:):) Ska dit en helg med Adam å Malin å bara ha det gött!

Fryken!

Har vi vart till nu på kvällskvista! Både hundarna å Alexander var lika nöjda!!

Härlig kväll med sol!

Kram!!

Stämmer så jädra bra!!

.......

Stallmys innan träning med Toya!

Underbart med nybakat å kaffe!! Tjejerna tränade sina hästar medans vi andra åt på Ulrikas nybakade kaka! Mumma var dä!!

Poppan har blivit tränad mycket idag! Alexander och ja la spår som gick över förväntan trots att hon löper! Tränat framförgåendet innan det var dags för brukslydnadkursen som startade 19.15!

Tack mamma och pappa för Alexander fick vara hos er❤ Guld värt så ja får komma iväg å göra det ja tycker är roligast!! Träna hund!

Kram!!

kommentarer!

Skulle vara väldans kul att veta vilka ni är som följer min blogg då det ändå är ett helt gäng som är in ofta! trogna enna;) fast ja skriver så sällan! Det ger en lixom lite att få höra från andra sidan också:)
 
Kom igen nu!
 
Kram<3

Mysväder!

Eller i alla fall sånt väder man inte vill vara ute i... Gör ingenting idag... Mulet med lite regn, då kan vi åka till skogen och fixa här inne! Behövs handlas oxå... Vi får se va som blir!

Gav precis Alexander välling å hoppas på att han somnar om igen en stund, blev ingen middagslur för han igår så det behövs nog!

Ha en fin dag!!

Får unne sig på morsdag!

Å prova nya kaffemaskinen som ja vet sen förr gör jätte gött kaffe!! Blir en glassbåt till äran oxå:)

Kram!❤

Jobbhälj!!!

Har det vart för min del! 12-21.30 lördag och 10-17 idag så nu var det gjort! Hann träffa Andreas innan han skulle till Norge idag så det var gött!! Alexander stod i fönstret och ropade Grattis Mamma när ja kom hem, det gjorde allt det!!! Till råga på det stod det 2 paket och en blomma på vedspisen oxå::):)

Det trodde hon inte när hon slutade jobbet det:) i där fanns det 4 iitalla rödvinsglas såååå fina och i det lilla paketet fanns en pressobryggare så ja kan göra 2 koppar kaffe när ja är själv:) slipper ja sätta på bryggaren hela tiden! Vår induktionshäll kokar ju upp vatten på nolltid så det blir perfekt!

Berättade min framtida plan för min chef idag som ja hoppas går vägen.. Hann visste dock om det redan vilket ja tyckte var tråkigt då ja såklart hade viljat berätta det själv öga mot öga med han. MEN ja har ju som sagt vart borta 1 vecka så då händer mycket. Tyckte det kändes pinsamt att ja inte sa nått till han först..:(

Ledig imorn!! Härligt!!

Ha det fint!

Kram!!

Fredag!

Blev en dag som vi äntligen åkte ut å gjorde nått!! Var till Malin å klippte sig, blev lite spontant då vi bara skulle hälsa på:) Men behövligt kan ja lova!

Åt mat på vero och bara njöt av dagen! Idag blir det jobb 12-21.30 sen hem å träffa min älskling som åker tillbaka till Norge imorn, vi byts av i dörren!

Ha en fin dag!!

Kram!

Denna natt...

Haft en liten som vart vaken typ 25ggr inatt å hostat om vartannat och snorig som bara den.... Ropar på mamma och när ja kommer in till han får ja stoppa i nappen åt han som han inte hittar.. Somnar då 1 timme för att sen vakna igen.. Blir spännande att se hur denna dag blir.

Kram❤

Snossen min❤

Jätte snorig å hostig:( stackaren... Hoppas han orkar sova inatt..

Dryyygt!

Har en sjuk litten här hemma. Kruppen som kommer alltid innan han blir förkyld har hållt oss vakna största delen av nätterna. Han får bricanyl nu på dagarna som hjälper en del, men det är en trött en som inte orkar allt för mycke.

Något bättre idag tycker ja, men vi stanna hemma å det var tur det för dagis hade han aldrig orkat med.

Ikväll börjar ja spårkurs med Toya igen, längtar!! Och på måndag börjar vi brukslydnadkurs! Tävling i augusti är det tänkt! Heja heja!!

Ha en fin dag!

Kram!

❤Bild från helgen i sommarvärmen❤

Sommarvärme!!

Gav precis Alexander välling å på termometern nu vid 07.30 stod den redan på +15 grader. Gud så gött!!!

Ikväll så vi festa till det med Madde å Tummen och om ja längtat!!!! Barnfria och kan sitta å stri huuuur länge vi vill::) Behövligt- Ja tack!! Längtar till ikväll gumman när ja slutar, kanske ja hinner träffa Billy-Bob innan Åsa hämtar han!

Igår fixade vi paddocken blev skit bra och även hästarna fick vara ute inatt.. 2 av 3 i alla fall då den ena tjejen inte vill ha sin häst ute. Men våra har mått gött ser ja, står förtillfället å sover här utanför!

Snart ska ja å hämta Adam för vi ska ta ner några träd, tycker han är sköj så då får han hjälpa till! Beblandar mej inte i det!

Ha en fin helg!!

Kram!

Kallt!

Solen skiner men jädrar va kallt det är.. Slutade 16 idag och var hemma runt 16.45. Alexander la sig i vår säng och såg på tv:n en stund innan vi gick ut. Var bort till mamma och pappa som grejade lite ute.

Vi har ju fått nya grannar, 2 får och 4 getter vilket Alexander tycker är mycket roligt! Kärvänliga är fåren och kommer gärna fram och blir matade:)

Precis satt mej i sovrummet med hockeyn på och sen blir det biggest Loser!

Kram!

❤Älskar dej min finaste❤

.....

❤Myser med Chris & Tristan❤

Idag hade vi lyckträffen att Chris & Tristan kom ut till oss! Vi sitter ute och dricker kaffe i solväggen, mycket gött!

Ha en fin dag alla!

Kram!

Hagförs!

Åkte vi till igår. Var och firade Johan som fyllt 40år för några helger sen! Jätte trevlig fest var det på Råda Flygplats! Massa roliga människor och go mat. Blev inte så sent men desto skönare idag då vi tog oss hem i tid för att göra matlådor och Andreas åkte till Norge vid 20.00 tiden.

Brorsan å Dick har bott här hos hundarna och hade tydligen trevligt här med grill å lite fest, klockan 04.00 hade de även grillat korv fick ja höra:):)

Alexander mår fint! Men mer stönig å arg på sin mamma så fort ja säger nått.
Hoppas det går över snart för det är sååå jobbigt.

Nej nu blir det duschen gött att va ledig imorn oxå!

Kram!

Tidig möra å ja är trött!!

Vart uppe hur många ggr som helst i natt till Alexander för han vart ledsen. Måste drömt nått hemskt.. Jag ju svårt att somna om så efter 3 gången la ja mej hos han. Han var en del ledsen efter det med men kände att ja var där så sluta han gråta. Stackaren!

Igår hade vi våra godingar här:):) Lek bak vid poolen så gött i solen!! Älskar er!! Hoppas på en fin dag idag!

Kram!

Plantagen & Granngården!

Har vi vart på idag å köpt blommor å krukor! Skit nöjda blev vi ja å Alexander:):) Trotsig var han till tusen inne på granngården... Skrek, slet i blommorna, sprang i från mej... Ja jag höll på att svettas ihjäl! Skulle köpt tyglar till Hobbe eftersom mina gick sönder men ja gav upp och gick ut... Det är inte alltid lätt:)

Var även till Lilian med Annette å hälsade på henne och Toyas syskon! Otroligt skönt väder i solen kändes som sommar idag..!

Nu ser ja på biggest Loser och ska försöka somna snart, aldrig lätt när ja vet att klockan står på 05.10 och ja MÅSTE somna!

Ha det fint!

See ya!!

Mys helg!

Trots dret väder bortsett från idag som solen lyser å inte ett moln på himmelen! På fredagen blev det grill å mys i uterummet med Adam Malin och Marcus! Andreas hade installerat tv:n så vi kunde sitta där å se på hockeyn! Klockan blev 01.30 innan vi la oss, kändes som ja kunde sitta uppe hela natten men det är ingen Hit dagen efter när man ska upp tidigt.

Lördagen ringde Andreas föräldrar å sa att de var på Bergvik så vi åkte dit och åt lunch med dem. Sen hem till oss å drack kaffe. Mysigt. Alexander fick en ny verktygslåda och massa sommarkläder:)

Var ut å red med Emma en sväng på gärdet i stormen. Jädrar va det blåste och det resulterade i att Hobbe blev skitskrämd av nått som rörde sig i gräskanten å ja flög av. Jädrar va styggt, men ja landade sådär perfekt så det kändes knappt. Känns ju i och försig idag som det var ett rejält fall då ja är gör stel å blåmärken:)

Idag blir det att åka till Emma å Gunnar i stugan och även inhandla fler blommor!

Ha en fin dag!

Kram!

Valborg!

Blev kanon! Efter jobbet åkte vi hem å städa lite sen slängde vi oss i bilen å hem till Adam å Malin! Trevlig kväll med öl å mat och stor brasa hos deras grannar! Andreas hämtade oss när han kom hem ifrån Norge!

Nu är Chris och barnen här å hjälper oss elda! Blir korv grillning bak vid poolen snart:)

Ha en fin första maj:)

Kram!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0