Ledig Måndag!

Åh va skönt idag e ja ledig:) Ja är fortfarande skit trött i kroppen, inte alls roligt... idag gör det ju inget när ja e ledig, skillnad när ja ska till jobbet. Igår var min bror, Zandra och Lovelia här. De kom efter att ja hade slutat jobbet vid 16.00, ja var tvungen att handla lite innan ja åkte hem och OM det var behövligt, japp! Det blev grillat, jätte gött.. Chris var så sugen på det för de kan inte grilla borta hos dem... blev proppmätt! Lovelia satt i sin stol som de hade hämtat hos mamma och pappa och åt små potatisbitar och små bröd bitar... vovvarna kom på det snabbt att det var perfekt att ligga under hennes stol för där trilla det ner mat... Jag fick även en present till bebisen av dem, Lovelia höll i den när de kom.. det var en mobil att hänga i taket över sängen, med elefanter och giraffer på, jätte fin!

Senare gick vi ut och satte oss på baksidan ett tag och drack kaffe, ja och Zandra drack saft och åt muffins fast man var proppmätt... Min andra bror Marcus och hans kompis Fredrik kom också, så vi satt och töla ett tag.. Marcus skjutsade hem Fredrik vid 22.00 och kom tillbaka sen och sov här..
Idag ska Marcus ha sin bal på nöjesfabriken, ska bli roligt att gå dit och ta kort och titta på dem!
I går kände ja av bebisen mycke mer, höll på som bara den i magen.. längtar tills ja känner första sparken!

Hoppas alla mår bra!
Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0