Lidköping Nästa!

Idag åker vi till stugan... ligger ute vid vänern helt ostört, bara vatten, berg och skog helt underbart.. Min mormor bor inne i Lidköping nu under några år, men är såklart ute i stugan mycke ändå, vi turas om att hjälpa till med allt! Är sååå gött att va ledig idag, är ju som sagt så sliten hela tiden och har värk i min vänstra del av ländryggen så det går ner i benet, har vart vaken 2 nätter i rad nu för ja har så ont så det känns inte så kul...

Tack min underbaraste Karin för att du hjälpte mej med widgeten:) du är så snäll och go! Hoppas du mår bättre idag, tänker på dej!

Älskling och jag vaknade vid 07.00 idag och ligger här i soffan och njuter av ledigheten.. måste ut till hästarna snart så de får sin mat,,, Ja har en hund som är väldigt ledsen... Min äldre hund hade lyckats gräva sig in till henne igår ( ja grävde ju ej ner nåt plank vi gallrets nedredel så ja får skylla mej själv), trodde inte hon skulle pyssla med sånt men det hade hon gjort såklart så nu får vi fixa det.. Så hon har bitit Toya i benet så hon har ett stort köttjack även i andra benet oxå men inte lika mycke... förstår inte varför hon beter sig så när de är i hundgården, men aldrig om de är själva inne i huset.. blir så ledsen för Toya hade precis börjat gilla hundgården igen sen vi dela på den, i 2 dar har hon sprungit dit självmant utan att ja får sätta koppel på henne och ta henne dit.. så nu är ju det kört igen, bara att börja om... stackars Poppan!

En vakt på jobbet som var med och låste igår frågade om vi hade möjlighet att ha hans hund nån kväll i sommar när han jobbar som ordningsvakt för han har ingen som kan passa han, och självklart kan vi det om vi är hemma är ju så roligt med vovvisar.. Han har en ny hund och det var första gången ja träffa den igår... gör go hund, en belgisk vallhund/malloneis.

Idag är det dags för barnmorskan, ska bli så spännande att lyssna på hjärtljuden:) Ja känner ju tyvärr inga sparkar än, men igår kväll kände ja att nåt rörde sig inne i magen i alla fall, konstig känsla!

Bjuder på dessa... lika gamla och båda tycker det är lika roligt att greja:





Har ju tyvärr en urdålig 5 megapixel kamera på min mobil,, Toya var jätte intresserad av när Lovelia lekte med tidningen, i slutändan hade de dragit i sönder tidningen i massa bitar, jätte kul:)

Hoppas alla får en underbar helg,,,
Ha det gött// Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0