Tjohoo!!

Då har man en ledig fredag... gött dä!

Ska jobba både lördag och söndag, fast det egetligen bara är min jobbsöndag, så då fick ja ledigt idag i stället å dä gör ju inget! Nu har ja gått in i vecka 13, wehoo! (12+1). Fick brev från sjukhuset att vi är välkomna på ultraljud den 4 juni klockan 8.00, ska bli så roligt, då kommer det förmodligen kännas mer verkligt oxå!

Imorse när ja gick upp var det riktigt fint väder, men nu börjar det mulna på för fullt, ser ut som det ska bli regn! Kan bara upplysa om att mina naglar höll inte många dar, fungerar inte när man håller på i stallet och med vovvarna... Synd! Ikväll blir det grillning i regnet, mamma och pappa och brorsan och hans tjej kommer hit, mysigt! Det blir fläskfilè, flintastek, korv, grillspett, champinjoner, lök, pommes, potatissallad m.m. m.m

Nu är min älskling och hjälper Marcus.Ä med några fotöljer som skulle bäras någonstans, de har vart borta länge nu... vi höll på att städa när han åkte iväg men nu är det klart!

Ha en skön dag!

Kramar!

Jobbdag 12-21.30

Då var det dags att fara till jobbet.... inte sugen alls faktiskt är ju fint väder idag oxå!
På möran har ja vart och tagit blodprov för att kolla min blodgrupp + så att ja har tillräckligt med järn i kroppen, för på torsdag vid 16.00 ska ja till barnmorskan för inskrivning, då har vecka 11 blivit klar och ja kliver in i vecka 12 :)

Tog även en långpromenad med tussarna förut jätte skönt i solen...
Nej nu måste ja fara. Ha en underbar dag!

Kramar!

Naglar var det ja!!

Jaha, då har man vart och gjort nagelförlängning för första gången, blev nöjd, lite ovan med knallrosa eller korall som färgen heter, har den på tipparna. Hon sa att det börjar bli mer och mer vanligt med att man har en färg på tipparna i stället för fransk manikyr, ja vet inte är ingen expert på det området!

Har precis vart ut och mockat min box och grejat lite. Sååå härligt i solen! Nu väntar ja på min bror Marcus vi ska ut på en långpromenad ska bli gött. Sen ikväll får ja wook hos mamma och pappa, inga fel! Idag har ja lite mensvärk känns konstigt, men de säger att man kan ha det i och med att det växer inne i magen, och så har ja haft från och till värre vissa dar.
Hängde ut tvätten i solen förut gud va gött det lukta av den nu, då känns det verkligen som våren är här när man kan hänga ut tvätten.

Nej nu blir det promenad, ha det gött!!

Kram!

Gravid vecka 10+4!

Japp, då har man gått in i vecka 11, knallar på ganska bra tycker jag.
Idag lyser solen riktigt vårväder. Det gjorde den även igår var det +14 grader.
Det var min jobb söndag igår men slutade vid 15.00 och då åkte vi direkt till skogen och gick med vovvisarna. Gör härligt var det!
Sen var vi faktiskt och köpte pizza på en pizzeria som precis öppnat här, var väl ganska go. Sen gick vi ut i trädgården och grejade, jag fixade även alla boxar i stallet och gjorde fint.. vi krattade det mesta som behövdes. Så vi var faktiskt ute och grejade ända till klockan 20.00, jätte skönt!

Min graviditet går bra, mår faktiskt bra förutom lite trött och illamående ibland. Det enda som är jätte jobbigt är att mina tarmar krånglar, så jädra jobbigt!
Idag ska ja fixa mina naglar som jag fick i födelsedagspresent, ska bli spännande, hoppas det blir bra!
Nu ska jag hänga ut tvätten i solen och sätta mej i solväggen och sola mitt bleka ansikte!
Ja ska försöka skriva lite oftare, roligt att ha kvar sen när jag är färdig med min graviditet och kan titta tillbaka!

Ha en skön dag i solen.

Kramar

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0