Underbara Tisdag:)

Nu sitter ja här och äter frukost, 1 leverpastejsmörgås och en ostsmörgås med gurka på! Känner mej inte alls lika yr idag så ja hoppas att ja slipper det! Idag har ja en skön dag på jobbet 8-15 ska ja endast jobba så det är inget att klaga på:) Toya ligger under bordet med huvudet på mina fötter, det gillar hon... och Matilda tigger... har skämt bort henne från start, men säger man till att hon ska lägga sig så går hon och gör det!

Igår kväll var ja extremt sugen på jordgubbar... Karin: längtar tills vi ska gå och plocka! Måste köpa hem en ask så ja kan mosa i mej, ska ju va bra oxå sägs det! Till helgen skulle ja egentligen vart med och ätit mat hos en arbetskompis, men måste följa med till min mormor i Lidköping, hon håller på med cellgifter och mår inte alls så bra, så ja vill följa med och hjälpa henne att greja vid stugan.. är ingen liten tomt och hon orkar inte med det då... Mamma och pappa ska dit så det känns skönt att åka med dem.. Är ledig fredag ska bara till barnmorskan vid 13.00 så åker vi efter det, sen börjar ja visserligen jobba vid 10 på söndag men ska höra om någon vill komma in vid 10 så ja kan få börja 12 i stället..

Ha en skön dag... här blåser det och är soligt!

Kramar!


Kommentarer
Karin

Mmm, jordgubbar.. =)

Tråkigt att du inte kan bli med på lördag, men va mysigt att åka till stugan o plocka istället. Skulle jag oxå ha valt! =D

Ses om en stund. Puss o kram

2010-06-15 @ 09:14:53
URL: http://mycurse.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0