Magen växer!

Nu känner ja mej riktigt tjock... speciellt i min arbetströja som är något för liten.. måste se till att ja får en ny idag! Hoppas inte ja blir allt för stor, är ju inte så kul... Idag är det disigt och regnigt, behöver nog komma ner en del regn för nu har det vart sol och värme i flera dar, så det gör nog bara nytta! I helgen var fasters tuss här och hälsa på.,,, så gooo, hon hasar sig fram på magen och följer efter vovvarna för de är så roliga tycker hon..




Sååå söt!

Vi gick bort till mamma och pappa senare..


Lite mat är alltid gott!

Idag ska ja åka till älskling när ja slutar, mysigt dä! Får passa på nu när han är själv där annars har han en arbetskompis som bor bredvid han, så nu åker ja och gör han lite sällskap:)
Denna vecka jobbar ja helgen, älskling ska vara med och spela tennis hela lördagen för min farbror och hans kompisar har det som tradition varje år... inge seriöst så, de dricker lite och spelar, sen äter de pizza på kvällen och går förmodligen ut på krogen.... Så det blir en ensam lördag går förmodligen bort till mamma och pappa...

Nä, nu ska ja ut och gå!
Ha en skön dag..
Kram



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0