Pics ifrån dagen som vart!

Mina älsklingar!!

Weeee

Bilen gick igenom besiktningen!!! Alexander var med och var helt överförtjust när de körde bilarna upp och ned, och alla verktyg som låg överallt... Mycket sköj!!

Sen åkte vi in till stan och tog en tur på kapphal där vi spenderade 600:-! Bra gjort!! Det blev litte boxershorts till Andreas, strumpor och BH till mej, strumpor till Alexander och en superman tröja som han var skit stolt över:)

Pappa kom in till stan efter en halv timme så gick vi och åt mat på Waynes. Blev en spenat och fetaost paj för mej då ja trodde Alexander ville ha lite men icke!! Det passa inte herrn!

Sen åkte vi hemöver och mockade stallet och skulle ut på långpromenad... men när man har en som gnäller konstant när man kommit en bit vände ja.... Det örker en inte med.

Nu blir det att åka till bergvik och hämta ut min D-vitamin som ja ska äta, egentligen sen i onsdags när ja satte in ägget men den var tvungen att beställas då den inte finns i lager.. Så ja hade några receptfria som tyvärr är lite svagare men det är alltid nått.

Hoppas alla haft en bra dag!

Kram!

Lediga Måndag!!

uuuuu va gött dä är!!!! Vaknade vid 06.15 av att Alexander ropade.. Blöja och välling fixades sen följde han med mej in och la sig i min säng:) Sen somnade vi om till 08.40:):) Det är mys dä!

Vi har precis ätit frukost! Proviva blåbär & Vanilj yoghurt med röda bär & kokos!!! Mumma, och med musli och banan i! Snart ska vi åka och besiktiga bilen, blir ju spännande då ingen bil någonsin gått igenom en besiktning för mej! Kommer SÄKERT vara nått fel på dreten!

Andreas åkte vid 05.50 imorse blir orolig när det snöat så och ge sig ut i detta! Men det hade gått bra! Så nu syns vi på torsdag!

Nope nu blir det en promenix med vovvarna, see you!!!

Kram!!



Gomorron Världen!!

Tänkte ja går upp tidigt idag så ja hinner greja lite innan ja börjar jobba!

Mörkt är det fortfarande ute men gött att sätta på en köpp och se på tv:n innan man knallar ut till hästarna!

Natten har vart ganska bra. Alexander hostar massvis, skitjobbigt... Typ torrhosta... snorig är han oxå... var att en dryg förkylning detta!! Kommer & går hela tiden..... Han hade inte sovit nån middag igår då farmor och farfar ifrån hagfors var här.. De hade vart å ätit lunch på bergvik och fixat ny tändare till pelletspannan innan ja kom hem ifrån jobbet.

Och såklart fick han massa kläder!! Skitsnygga jeans ifrån kapphal med oranga detaljer på med b.la döskallar, en mörkblå sweatshirt med tryck av döskallar, en grå huvtröja med dragkedja tryck på musse, mörkblå mysbyxor & grå & svartrandig sweatshirt!!

Ja skulle vi få en pojk till nån gång så har vi kläder i alla fall!! Farmor har köpt det mesta han har att sätta på sig och det finns kassvis:)

Igårkväll var mamma och pappa här... IceAge 3 visades på 4:an och det var en stor Hit tyckte Alexander... jädrar va koncentrerad och intresserad han var hela tiden... Det är inte vanligt då han sitter typ 10 min och sen är det inge roligt mer vanligtvis...

Ha en fin söndag, här blir det jobb 12-21.30!

Kram!!

Brev...

Öppnade ett brev som kommit ifrån Falun igår som låg kvar i brevlådan.. Där stod det att tyvärr gick det inte att frysa de 3 embryona som var kvar.

Så nu gäller det att detta ägget fungerar annars blir det dyrt.....

Snälla!!!!!!!

kram!

Mys på möran❤

<3

Ägginsättning!

Blev förflyttad så vi var där igår i stället! Ägget blev långtidsodlat och tur det då alla 4 såg likadana ut efter ett par dar! Som sagt var det ett ägg som utmärkte sig lite mer än de andra 3 ( som förvisso såg fina ut oxå ) det är det ja älskar med Falun att de kan göra på det sättet så man har de bästa förutsättningarna!

Ägget var likt Alexanders ägg:) Där blev det oxå långtidsodling med hans och då hade ja 5 befruktade på dag 2, men endast Alexanders var kvar på dag 5 som kunde bilda graviditet!! Därav skiter ja i att vi i nuläget åkt drygt 300 mil för att förhoppningsvis lyckats denna gång:) Det är det värt!!!

Positivt tänkande ska det vara denna gång! Ja ska inte vara hemma nått ifrån jobbet utan ska iväg och jobba redan idag! Nu kör vi!

Pöss å Kram!

Nedan: Toya med den lelle spånklumpen.. Alexander och min kungliga övernattning hos Andreas inatt;)

Denna...

jädra värk i magen... Denna gång har ja blött mycket efter och svårt att gå upprätt... usch... Idag började ja med progesteronet.

Ha det fint!

japp!

Då var det avklarat! Hela 4 ägg var mogna av typ 17 äggblåsor så det var väl ingen Hit direkt! Fruktansvärt ont gjorde det denna gång, och ja blödde en hel del....

Men va gör man inte som sagt var! Andreas spermier hade toppkvalite kom labbet å berätta, högsta kvalite. Så varför i hela H-lvet kan det inte gå på normal väg!!!!! Men så har det i och försig sett ut varje gång så vi blev inte förvånade. Herr-rummet var snabbt avklarat;)... ingen press, ja skulle inte klara det om ja var kille:)

Vi var sist på tur så vi satt å stirra i en vägg i 4 timmar, delade rum med ett par till...

Har haft ont som en gris, svårt att sätta mej och ställa mej upp, men nu börjar det lana lite! Ska ju på 40 års fest i Ekshärad ikväll så det är bara att tagga till!

Imorse ringde labb och berätta att alla 4 hade blivit befruktade:) :) :) Gladaste ja just vid det tillfället kan ja säga!!! Så på tisdag far vi iväg och sätter in ett ägg, bara hålla tummarna att de klarar sig fram till dess!

Ha en fin helg alla!!

kram!

På G

Då är vi på plats i Falun!

Obeskrivligt Trött!

De här hormonerna tar kål på mej.. Är så jädra trött, orkeslös helatiden... Kan inte ta för mej någonting och mitt humör är berg och dalbana.. Tur att äggen ska plockas ut imorn... Progesteronet är inte lika påfrestande som ja kommer använda efteråt...

Idag har Christian vart här på f.m tölat å druckit kaffe... Han går igenom en skilsmässa nu, stackaren.. Så han får vara här så mycket han känner för.. Inte lätt att vara själv när man har det svårt...

Ha en fin dag alla! Här ska man jobba stängning på jobbet som alla andra torsdagar!

Kram!

Sista tagen!

Nu är det bara att hoppas till nått övre!!

Min hjälpreda!

Varje kväll när vällingen ska göras hjälper min lille goding mamma<3
Även om det skvätter lite överallt, va gör det?;)

<3 <3

Måndagens koll!

Får väl uppdatera dagarna som vart så vi startar med fredagen!

Startade mysmorron med Madde och Billybob<3 Hade köpt en onepiece till Billy i 1 årspresent.. En mörkgrå med stjärnor på! Åååå han är så go och söt så ja kan äta upp han!!! Tyvärr var det inte så mycke tid eftersom ja skulle vara hos doktorn vid 11.30.

Denna fredag skulle ja träffa en av de nya läkarna på fertilitetskliniken... Arne ska ju som sagt sluta vilken dag som helst:( Känns lite sisådär då ja vet att Arne är guld inom detta och det lär nog ta lång tid att lära sig allt inom barnlöshet och alla mediciner som ska ges rätt.. Inte för mycke och inte för lite...

Träffade Evangelina som ja genast kände igen! Komiskt och vad liten världen är, det var hon som gjorde kejsarsnittet på mej berättade hon med en gång:) En yngre utländsk tjej, jätte trevlig:) Jag har även träffat henne när hon gjorde sin praktik hos Arne på Gripen, när vi fick hjälp med att få till Alexander, så det var där jag kände igen henne ifrån,... vid kejsarsnittet uppmärksammade ja inte läkaren så väl om ja ska va ärlig;)

Allt såg fint ut, hade mycke äggblåsor, typ 12 på varje äggstock som hade potenial... Men för små så det var bara att spruta på under helgen med 187,5 och cetrotide! De var endast mellan 9-12 mm och det är för lite, de ska vara runt 17mm. Så idag var nästa besök hos Ghada!

Men först lördagen!
Startade dagen med att handla på jobbet och kika bord på EM-möbler! Fann inget bord denna gång heller så vi får kika vidare! Var till granngården och köpte "pluppar" till Hobbes öron som ja stoppar i när ja rider, bättre än lös bomull! Vid 13 kom Laine och hennes dotter Maja för att titta på Hobbe. Hon ska få hjälpa till att rida han åt mej, hinner inte så mycket ja vill och OM ja skulle bli gravid blir det lite på den fronten! Hon provred Hobbe lite i paddocken och tyckte det kändes jätte bra, så det var kul! Bjöd dem på kaffe och ropade även in Ulrika och Linnea så de fick träffa varanndra!

Efter kaffet gav jag och Linnea oss ut på hästarna.. Ja provade en westernsadel som Linnea hade som var för liten på Muscoca men passade perfekt på Hobbe så den köper ja av dem! Har alltid velat haft en westernsadel:) Perfekt! Hobbe var pigg och det blev bara en ridtur på gärdet då han inte har några bakskor, det "släppte" hela tiden ja red på vägen och det är inte värt att han bryter sig eller nått.

På kvällen kom Adam,Malin och även Kippen var hit bjuden på mat! Blev fläskfile m. pesto och bacon och till det gjorde ja en potatisgratäng och en sallad! Kvällen blev runt 01.00 innan vi kom i säng, en jätte trevlig kväll!!

Söndagen var en lat dag! åt pizza hos mamma och pappa, ute och gick med mamma, vovvarna och Alexander, sov typ 1 1/2 timme när Alexander sov lunch!! Lika trött när ja vakna igen.. gjorde matlådor till Andreas, var ut i stallet en sväng.. En mysdag med andra ord!

Och idag måndag var jag till läkaren igen. Idag träffade ja Ghada som ja träffat många gånger förut! Blandannat var det henne ja träffa när ja fick missfallet:( Ja gillar henne! Känns tryggt med henne och det gör mycket! Idag hade äggblåsorna växt mer.. den minsta var 13mm och den största var 20mm.. Hade fortfarande mycke äggblåsor runt 16 stycken totalt, sen flera mindre!

Antalet säger mej inte speciellt mycke, för det som gäller när de plockat ut dem är att de är MOGNA och det är inte alla även om de får ut många.. Jag hade 9 mogna första gången med Alexander, 1 klarade sig! Färskförsöket sist i maj var 5 mogna av alla de plocka ut och 4 klarade sig! 1 till mej och de 3 ja hade i frysen! Nu jädrar ska det gå.. Ska köra gonal-f och cetrotide idag och imorn. Inget på onsdag då ska ja ta ägglossningssprutan Ovitrivell vid 20.00 på kvällen och Falun för äggplock fredag 08.00!

Ja är jädrigt öm i magen och äggstockarna, ska bli såå skönt när det är över... usch...

Ja så då är det bara att hålla tummarna att man får ut mycke ägg, mer än 5 i alla fall så de långtidsodlar.. Då får man ju fram vilket ägg som sticker ut i mängden och har störst chans att bilda graviditet:) Jag är förväntansfull!!!

Ha en fin dag alla!!

kram!


<3 Billy-Bob <3

Och min bäste vän Madde kommer hit till morronen!! Mys det ska bli!! Jag och Alexander var till bergvik idag och köpte ett års present till den lille snossen:)

Vi har bestämt date redan 09.00 imorn för ja ska vara hos doktorn klockan 11.30... Då får vi se om det hänt nått med mina äggblåsor... Känns det som i alla fall:) Det kör i magen och ja mår illa emellanåt... Utsprängd... Ja, mer än vanligt!

Shoppade lite åt Alexander idag oxå, kunde köpt massvis med kläder!!! Hittade en spindelmannen huvtröja som vi bara var tvungna att köpa:) Sen blev det 2 tröjor till med dragkedja fram på rean:) Skitsnygga!! å endast 60:- styck!!

Ikväll stängde ja på jobbet som alla andra torsdagar! Var en riktigt rolig kväll, har skrattat Mycke!! Det är härligt dä!! Sen var det bara slänga sig i bilen och hem å injencera:) Har lyckats fått blåmärken på köpet denna gång, har ja inte lyckats med förut så det var nått nytt!

Ha det gött!!

kram!

Tröttis..

Idag har ja vart trött, sådär trött så kroppen är helt tung på mej... Sovit för lite förmodar jag, men imorn ni då börjar ja 16.00!!! Göööött!!!

Efter jobb å dagis har vi endast spenderat tid i soffan med massa barnprogram som Alexander slötittat på mellan alla leksaker som vart framme..

Även han var jätte trött nu på e.m så han gick och la sig vid 18.30 redan.. Gött för mej med då ja var gör sömnig hela tiden.. Han har sin standardfras när ja går ut ur sovrummet när han lagt sig - godnatt mamma, pappa, älskar er:) Det är guld värt<3

Idag har ja ökat dosen till 187,5 enheter... Arne vågade inte höja mer ifall det går fort denna gång med äggen.. Blodprovet visade lite i underkant mot vad det borde vart men ingen större anmärkning.. I maj var det bedrövliga värden ja fick på blodproven, så ja är nöjd att det såg skapligt ut!

Imorn kommer Andreas hem, ska bli sååå skönt! Lite sällskap på kvällarna:):) snart är det hälja å det ska spenderas i djurens tecken.. Kommer en tjej å kollar på min häst på lördag som vill bli medryttare,:) Sen ska ja å Linnea rida ut och spår med Toya ska hinnas med. Funderar på att åka någonstans där vi kan grilla korv tycker nog Alexander är mysigt!

Hoppas alla mår bra!

Kram!

Tjo!!

Då var det kvällen igen! Jobbat 7-16 idag och efter hämtat Alexander på dagis blev det en långtur med hundarna! Ja hatar detta mörker, dimma, dystra väder!! Man hinner ju inte med nått!! Speciellt inte när man måste ut efter jobbet till stall och hundarna måste motioneras... OM ja längtar efter den ljusa perioden!

Här går det " bra" med sprutorna... Vad det känns som, märks imorn när ja lämnat blodprovet om de ringer och vill höja dosen!

Alexander sover gött, hoppas han får göra det hela natten. Inatt vaknade han vid 01.30 och grät så han fick en vällingflaska, men efter den grät han igen så han fick lägga sig inne hos mej och då somnade han om.. Tror han drömmer mycke nu för det verkar som han vaknar och är rädd... Han är så go för han ligger å grejar med mitt hår tills han somnar om... Det är även ett tecken på kvällen när han börjar bli trött då sitter han och grejar med det:)

Nu ska ja försöka sova!

see you<3

Det kör....

I magen nu på mej! 3:e sprutan tagen å jag märker väldig skillnad mot sist vi startade med dem i Maj.. Beror dels på högre dos och att det händer nått i min mage!

Sist vet ja med mej att ja inte kände någonting, och det var inte så konstigt för på blodprovet visade det säg att det inte ändrats nått... Alltså tagit sprutor i 5 dar till ingen nytta!

Onsdag ska ja lämna blodprov och hoppas inte ja behöver öka nått speciellt.. Fredag ber jag att det visar sig att mycket hänt med mina ägg, det hade det inte gjort sist i Maj på första UL... Måste gå tillbaka å läsa vad ja skrev då... Det är det som är bra med bloggen, att man kan gå tillbaka å kika vad som hände under samma intervall!!

Ikväll har vi firat Zandra som fyllde år den 4:e januari! Skulle gjort det i helgen men barnen hade magsjuka precis som ja oxå lyckades ha torsdag-lördag:(
Det bjöds på underbar pastasallad å glass till efterrätt! Tack ska du ha och hoppas du blev gla gör den tråkiga presenten men behövligt kan ja tänka mej!

Idag åkte shettisen hem som ja lånat av en arbetskompis... Sååå söt så det blir nog en sån framöver till Alexander och syskonbarnen!! Linnea har fått hit sin häst nu! En westerhäst, skäck oxå vilket är grymt snyggt!! Jätte fin! Till helgen blir det en tur tillsammans till skogen, gött å komma ut med Hobbe lite oxå!

Vad har vi mer gjort idag, jo vi har vart till Annette i Segersta å fikat! Hälsat på alla hennes vovvisarna, hon har bara 6 inne i huset, 4 schäfrar, 1 setter och Saga som är blandras:) Där trivs ja sörrni;)

Alexander har vart med å grejat i stallet idag.. Han är väldigt förtjust i Linnea... Han pratar med henne HELA tiden... Så blir han blyg emellanåt oxå... Rodnar när han pratar med henne:):) Ulrika var in på en köpp oxå på eftermiddagen, trevligt!

Nu är alla dagiskläder tvättade, var dit och hämta hans fleecedräkt som han sover i så den fick bli tvättad oxå... Tror han tycker det ska bli kul imorn och åka till alla kompisar... Så 05.20 ringer klockan imorn så är det bara att ge sig upp!

Sov gött!!

Kramar!

Spruta 1 intagen!

Och det kändes precis som ja aldrig gjort nått annat! Blodprov onsdag och doktorn fredag är planerna för veckan!

Alexander frågar ofta -mamma bebis magen? Säger han... Lilltussen hör väl när vi pratar om detta,... Tänk vad de snappar upp allt fort..

Cetrotide börjar ja spruta med på onsdag och kör på tills slutet... Har en hel påse med sprutor precis som sist..

Alexander mår bra! Pratar och förklarar för oss hela dagarna! Kommer nått nytt hela tiden. Diska är jätte kul och spola på toaletten! Han går utan blöjor största delen här hemma, och kissar på toan för pottan är Inge rolig.. Jo idag gick han på pottan själv när vi satt och åt frukost!

Han är väldigt händig med hundarna och härmar mej med allt.. Jag hör han ibland hur han säger till dem - Sluta Toya, ligg ner... Eller tass hörs ofta... Han gosar ofta med dem... Snosar med dem, såg han låg å tog sig en snos på Matilda's huvud och sa - Tunis, luktar gott ( Tunis mitt smeknamn på Matilda som han oxå tagit över:) )

Katterna däremot är han hårdare med så där får ja säga till han... Stallet är oxå guld,... Mocka är favoriten:) Han går runt med hinkar och fyller spån och häller ut där det inte ska vara.. Drar ut saker så ja inte vet vart det hör, men va gör det! Det ska vara litte oordning så är det på landet;)

Nope nu ska ja se litte tv innan det är natta! Jobb 12-21.30 imorn!

Kram!

Nedan: Toya som bebis❤




Gårdagens spår med Ulle & dagens Soffhäng Sjuk!

Det ändrar sig snabbt med hur man mår... Dock kände ja redan igår morse att nått inte stod rätt till.. Spår förmiddag blev det med Ulle, som även köpt med årets första semla:):) Mums!!

Ååååå är även såååå lycklig för en person just nu!!!! Blev nästan frisk när nyheten anlände:):) Puss!!<3

Trevlig kväll... Här ska ja ligga platt i soffan!

Tack<3

för de fina kommentarerna...:) Värmer!

Mia: Tack så jätte mycket för dina rader... och tips som jag inte visste om. Hoppas allt är bra med er!

Ja ni, då har man magsjukan oxå... Mycket mysigt... Som tur är åt ett håll men ja är otroligt illamående och har såå ont i magen... På toppen av det fick ja mens, vilket ja såklart blev gör gla över då ja kan starta med sprutorna!

Imorn kör vi igen då... Dessa jädra preparat... Har ätit 4 läkemedel 3 ggr om dagen sen ja satte in ägget så nu känns det ganska milt med endast sprutorna till att börja med.. Gonal-f 175 enheter, startar högre denna gång då inget tycktes fungera sist... Avslutade på 250 enheter då vilket inte är vanligt när man är i min ålder tydligen, det ska inte behövas så mycke... Men kroppen har åldrats lite snabbare än det var tänkt så det är inte mycke att göra...

Soffläget fortsätter här hemma och hoppas inte ja ska behöva springa på toan så mycke mer...

Ha det bra sålänge!

Kram!

Nedan: En trött snosse & Toya i sina nya spårsele och mina 2 prinsessor<3

Nytt År

och bakslag igen.... Tredje frysförsöket misslyckades oxå... Vet inte vad ja ska tänka, tycka och för det första orka...:(

Nu ska ja börja med sprutorna IGEN när ja får mens, men vet helt ärligt inte hur många ggr jag orkar mer...

Nytt år å nya tag!

Kram på er<3

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0