Gomorron Världen!!

Tänkte ja går upp tidigt idag så ja hinner greja lite innan ja börjar jobba!

Mörkt är det fortfarande ute men gött att sätta på en köpp och se på tv:n innan man knallar ut till hästarna!

Natten har vart ganska bra. Alexander hostar massvis, skitjobbigt... Typ torrhosta... snorig är han oxå... var att en dryg förkylning detta!! Kommer & går hela tiden..... Han hade inte sovit nån middag igår då farmor och farfar ifrån hagfors var här.. De hade vart å ätit lunch på bergvik och fixat ny tändare till pelletspannan innan ja kom hem ifrån jobbet.

Och såklart fick han massa kläder!! Skitsnygga jeans ifrån kapphal med oranga detaljer på med b.la döskallar, en mörkblå sweatshirt med tryck av döskallar, en grå huvtröja med dragkedja tryck på musse, mörkblå mysbyxor & grå & svartrandig sweatshirt!!

Ja skulle vi få en pojk till nån gång så har vi kläder i alla fall!! Farmor har köpt det mesta han har att sätta på sig och det finns kassvis:)

Igårkväll var mamma och pappa här... IceAge 3 visades på 4:an och det var en stor Hit tyckte Alexander... jädrar va koncentrerad och intresserad han var hela tiden... Det är inte vanligt då han sitter typ 10 min och sen är det inge roligt mer vanligtvis...

Ha en fin söndag, här blir det jobb 12-21.30!

Kram!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0