Måndagens koll!

Får väl uppdatera dagarna som vart så vi startar med fredagen!

Startade mysmorron med Madde och Billybob<3 Hade köpt en onepiece till Billy i 1 årspresent.. En mörkgrå med stjärnor på! Åååå han är så go och söt så ja kan äta upp han!!! Tyvärr var det inte så mycke tid eftersom ja skulle vara hos doktorn vid 11.30.

Denna fredag skulle ja träffa en av de nya läkarna på fertilitetskliniken... Arne ska ju som sagt sluta vilken dag som helst:( Känns lite sisådär då ja vet att Arne är guld inom detta och det lär nog ta lång tid att lära sig allt inom barnlöshet och alla mediciner som ska ges rätt.. Inte för mycke och inte för lite...

Träffade Evangelina som ja genast kände igen! Komiskt och vad liten världen är, det var hon som gjorde kejsarsnittet på mej berättade hon med en gång:) En yngre utländsk tjej, jätte trevlig:) Jag har även träffat henne när hon gjorde sin praktik hos Arne på Gripen, när vi fick hjälp med att få till Alexander, så det var där jag kände igen henne ifrån,... vid kejsarsnittet uppmärksammade ja inte läkaren så väl om ja ska va ärlig;)

Allt såg fint ut, hade mycke äggblåsor, typ 12 på varje äggstock som hade potenial... Men för små så det var bara att spruta på under helgen med 187,5 och cetrotide! De var endast mellan 9-12 mm och det är för lite, de ska vara runt 17mm. Så idag var nästa besök hos Ghada!

Men först lördagen!
Startade dagen med att handla på jobbet och kika bord på EM-möbler! Fann inget bord denna gång heller så vi får kika vidare! Var till granngården och köpte "pluppar" till Hobbes öron som ja stoppar i när ja rider, bättre än lös bomull! Vid 13 kom Laine och hennes dotter Maja för att titta på Hobbe. Hon ska få hjälpa till att rida han åt mej, hinner inte så mycket ja vill och OM ja skulle bli gravid blir det lite på den fronten! Hon provred Hobbe lite i paddocken och tyckte det kändes jätte bra, så det var kul! Bjöd dem på kaffe och ropade även in Ulrika och Linnea så de fick träffa varanndra!

Efter kaffet gav jag och Linnea oss ut på hästarna.. Ja provade en westernsadel som Linnea hade som var för liten på Muscoca men passade perfekt på Hobbe så den köper ja av dem! Har alltid velat haft en westernsadel:) Perfekt! Hobbe var pigg och det blev bara en ridtur på gärdet då han inte har några bakskor, det "släppte" hela tiden ja red på vägen och det är inte värt att han bryter sig eller nått.

På kvällen kom Adam,Malin och även Kippen var hit bjuden på mat! Blev fläskfile m. pesto och bacon och till det gjorde ja en potatisgratäng och en sallad! Kvällen blev runt 01.00 innan vi kom i säng, en jätte trevlig kväll!!

Söndagen var en lat dag! åt pizza hos mamma och pappa, ute och gick med mamma, vovvarna och Alexander, sov typ 1 1/2 timme när Alexander sov lunch!! Lika trött när ja vakna igen.. gjorde matlådor till Andreas, var ut i stallet en sväng.. En mysdag med andra ord!

Och idag måndag var jag till läkaren igen. Idag träffade ja Ghada som ja träffat många gånger förut! Blandannat var det henne ja träffa när ja fick missfallet:( Ja gillar henne! Känns tryggt med henne och det gör mycket! Idag hade äggblåsorna växt mer.. den minsta var 13mm och den största var 20mm.. Hade fortfarande mycke äggblåsor runt 16 stycken totalt, sen flera mindre!

Antalet säger mej inte speciellt mycke, för det som gäller när de plockat ut dem är att de är MOGNA och det är inte alla även om de får ut många.. Jag hade 9 mogna första gången med Alexander, 1 klarade sig! Färskförsöket sist i maj var 5 mogna av alla de plocka ut och 4 klarade sig! 1 till mej och de 3 ja hade i frysen! Nu jädrar ska det gå.. Ska köra gonal-f och cetrotide idag och imorn. Inget på onsdag då ska ja ta ägglossningssprutan Ovitrivell vid 20.00 på kvällen och Falun för äggplock fredag 08.00!

Ja är jädrigt öm i magen och äggstockarna, ska bli såå skönt när det är över... usch...

Ja så då är det bara att hålla tummarna att man får ut mycke ägg, mer än 5 i alla fall så de långtidsodlar.. Då får man ju fram vilket ägg som sticker ut i mängden och har störst chans att bilda graviditet:) Jag är förväntansfull!!!

Ha en fin dag alla!!

kram!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0