Tröttis..

Idag har ja vart trött, sådär trött så kroppen är helt tung på mej... Sovit för lite förmodar jag, men imorn ni då börjar ja 16.00!!! Göööött!!!

Efter jobb å dagis har vi endast spenderat tid i soffan med massa barnprogram som Alexander slötittat på mellan alla leksaker som vart framme..

Även han var jätte trött nu på e.m så han gick och la sig vid 18.30 redan.. Gött för mej med då ja var gör sömnig hela tiden.. Han har sin standardfras när ja går ut ur sovrummet när han lagt sig - godnatt mamma, pappa, älskar er:) Det är guld värt<3

Idag har ja ökat dosen till 187,5 enheter... Arne vågade inte höja mer ifall det går fort denna gång med äggen.. Blodprovet visade lite i underkant mot vad det borde vart men ingen större anmärkning.. I maj var det bedrövliga värden ja fick på blodproven, så ja är nöjd att det såg skapligt ut!

Imorn kommer Andreas hem, ska bli sååå skönt! Lite sällskap på kvällarna:):) snart är det hälja å det ska spenderas i djurens tecken.. Kommer en tjej å kollar på min häst på lördag som vill bli medryttare,:) Sen ska ja å Linnea rida ut och spår med Toya ska hinnas med. Funderar på att åka någonstans där vi kan grilla korv tycker nog Alexander är mysigt!

Hoppas alla mår bra!

Kram!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0