Tjo!!

Då var det kvällen igen! Jobbat 7-16 idag och efter hämtat Alexander på dagis blev det en långtur med hundarna! Ja hatar detta mörker, dimma, dystra väder!! Man hinner ju inte med nått!! Speciellt inte när man måste ut efter jobbet till stall och hundarna måste motioneras... OM ja längtar efter den ljusa perioden!

Här går det " bra" med sprutorna... Vad det känns som, märks imorn när ja lämnat blodprovet om de ringer och vill höja dosen!

Alexander sover gött, hoppas han får göra det hela natten. Inatt vaknade han vid 01.30 och grät så han fick en vällingflaska, men efter den grät han igen så han fick lägga sig inne hos mej och då somnade han om.. Tror han drömmer mycke nu för det verkar som han vaknar och är rädd... Han är så go för han ligger å grejar med mitt hår tills han somnar om... Det är även ett tecken på kvällen när han börjar bli trött då sitter han och grejar med det:)

Nu ska ja försöka sova!

see you<3Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0