Det kör....

I magen nu på mej! 3:e sprutan tagen å jag märker väldig skillnad mot sist vi startade med dem i Maj.. Beror dels på högre dos och att det händer nått i min mage!

Sist vet ja med mej att ja inte kände någonting, och det var inte så konstigt för på blodprovet visade det säg att det inte ändrats nått... Alltså tagit sprutor i 5 dar till ingen nytta!

Onsdag ska ja lämna blodprov och hoppas inte ja behöver öka nått speciellt.. Fredag ber jag att det visar sig att mycket hänt med mina ägg, det hade det inte gjort sist i Maj på första UL... Måste gå tillbaka å läsa vad ja skrev då... Det är det som är bra med bloggen, att man kan gå tillbaka å kika vad som hände under samma intervall!!

Ikväll har vi firat Zandra som fyllde år den 4:e januari! Skulle gjort det i helgen men barnen hade magsjuka precis som ja oxå lyckades ha torsdag-lördag:(
Det bjöds på underbar pastasallad å glass till efterrätt! Tack ska du ha och hoppas du blev gla gör den tråkiga presenten men behövligt kan ja tänka mej!

Idag åkte shettisen hem som ja lånat av en arbetskompis... Sååå söt så det blir nog en sån framöver till Alexander och syskonbarnen!! Linnea har fått hit sin häst nu! En westerhäst, skäck oxå vilket är grymt snyggt!! Jätte fin! Till helgen blir det en tur tillsammans till skogen, gött å komma ut med Hobbe lite oxå!

Vad har vi mer gjort idag, jo vi har vart till Annette i Segersta å fikat! Hälsat på alla hennes vovvisarna, hon har bara 6 inne i huset, 4 schäfrar, 1 setter och Saga som är blandras:) Där trivs ja sörrni;)

Alexander har vart med å grejat i stallet idag.. Han är väldigt förtjust i Linnea... Han pratar med henne HELA tiden... Så blir han blyg emellanåt oxå... Rodnar när han pratar med henne:):) Ulrika var in på en köpp oxå på eftermiddagen, trevligt!

Nu är alla dagiskläder tvättade, var dit och hämta hans fleecedräkt som han sover i så den fick bli tvättad oxå... Tror han tycker det ska bli kul imorn och åka till alla kompisar... Så 05.20 ringer klockan imorn så är det bara att ge sig upp!

Sov gött!!

Kramar!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0