Weeee

Bilen gick igenom besiktningen!!! Alexander var med och var helt överförtjust när de körde bilarna upp och ned, och alla verktyg som låg överallt... Mycket sköj!!

Sen åkte vi in till stan och tog en tur på kapphal där vi spenderade 600:-! Bra gjort!! Det blev litte boxershorts till Andreas, strumpor och BH till mej, strumpor till Alexander och en superman tröja som han var skit stolt över:)

Pappa kom in till stan efter en halv timme så gick vi och åt mat på Waynes. Blev en spenat och fetaost paj för mej då ja trodde Alexander ville ha lite men icke!! Det passa inte herrn!

Sen åkte vi hemöver och mockade stallet och skulle ut på långpromenad... men när man har en som gnäller konstant när man kommit en bit vände ja.... Det örker en inte med.

Nu blir det att åka till bergvik och hämta ut min D-vitamin som ja ska äta, egentligen sen i onsdags när ja satte in ägget men den var tvungen att beställas då den inte finns i lager.. Så ja hade några receptfria som tyvärr är lite svagare men det är alltid nått.

Hoppas alla haft en bra dag!

Kram!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0