japp!

Då var det avklarat! Hela 4 ägg var mogna av typ 17 äggblåsor så det var väl ingen Hit direkt! Fruktansvärt ont gjorde det denna gång, och ja blödde en hel del....

Men va gör man inte som sagt var! Andreas spermier hade toppkvalite kom labbet å berätta, högsta kvalite. Så varför i hela H-lvet kan det inte gå på normal väg!!!!! Men så har det i och försig sett ut varje gång så vi blev inte förvånade. Herr-rummet var snabbt avklarat;)... ingen press, ja skulle inte klara det om ja var kille:)

Vi var sist på tur så vi satt å stirra i en vägg i 4 timmar, delade rum med ett par till...

Har haft ont som en gris, svårt att sätta mej och ställa mej upp, men nu börjar det lana lite! Ska ju på 40 års fest i Ekshärad ikväll så det är bara att tagga till!

Imorse ringde labb och berätta att alla 4 hade blivit befruktade:) :) :) Gladaste ja just vid det tillfället kan ja säga!!! Så på tisdag far vi iväg och sätter in ett ägg, bara hålla tummarna att de klarar sig fram till dess!

Ha en fin helg alla!!

kram!Kommentarer
Anna

Håller tummarna på tisdag då!! Kram kram

2013-01-19 @ 16:56:52
Sara

Nu håller vitummarna

2013-01-20 @ 08:48:25
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0