Gokväll..

Jaha, då var det söndag igen... usch så tråkigt!
Vi har haft fullt upp hela dagen... hälsade på hundarnas uppfödare och fick även träffa Toyas alla syskon, och om de var glada:) Alexander tyckte det var jätte spännande med alla vovvarna...

Vädret har varit dassigt hela dagen, blev lite handling förut alltid lika kul:) och matlådorna är alltid lika härliga att stå med på söndagskvällarna, fast vi alltid säger att vi ska fixa dem på lördagen;)

Igår och idag fick Alexander smaka Potatis och Morotsbarnmat, tyckte det var något godare idag än igår och vilka härliga miner han får till:) Filmar han för fullt här hemma, sååå roligt att ha, det är ju ögonblick i livet man aldrig får tillbaka, så det måste dokumenteras!





Botti å ja:)


uh, va gött å pussa!

Igår var Chris å Lovelia här och hälsade på en sväng...


En av mina älskade bröder, den andra läääängtar ja såååå efter!

Andreas brors tjej ringde mej vid 16.00 tiden och fråga om vi var hemma för de var ner till Karlstad för att köpa ett vardagsrumsbord.. så de svängde förbi med semmeltårta, kakor och en underbar skjorta + hängselbyxor till Alexander.... så nu fattas bara stråhatten;)


Så fint från kappahl:)

Alexander har börjat bli grining och får sina små utbrott under dagen... inte lika lätt-tröstad som vanligt.. kliar jätte mycke i munnen och dreglar som bara den, så det kanske är känning av tänderna.. Han är inte sig lik... Han skriker rakt ut och jag ser att han blir förbannad om saker inte går som han vill... Idag låg han i babygymmet och han blir grymt irriterad på labanfigurerna som hänger över han, för när han drar i dem och vill bita på dem så lossnar de ju inte utan flyger iväg upp igen, skitsur blev han:) godingen...

Hoppas ni haft en bra helg...

Puss å kram



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0