Trevlig dag....

Idag är det matchdag för FBK och då spökar ja alltid ut tussen såhär...





Har vart med min farbror på eftermiddagen och ätit mat och vart till en bekant, mycke trevligt. Har vart underbart väder idag igen, så skönt med solen och att det är ljusare längre...

Imorse när ja satt i soffan vid 05.00 gick det otroligt fort att bli ljust, det är ju in heller nåt fel:) Såhär övervakar ja tussen under natten, bild och ljud i ett, perfekt!



och myser med en av mina alla älsklingar...


Det du Cissi, nu är du avis:)

Köpte två nya flaskor till Alexander när vi var på Bergvik, märkte att det stod +4 månader på dem, så nu har ja väl rätt skjuts i nappen när han äter, inte för ja märkt att han bryr sig om att det rinner långsamt.. nu fick han i halsen i stället och det rann massa bredvid, så vi fårse hur han får till det, annars behåller ja de gamla på ett tag till...

Bytte även hängselbyxorna som ja hade 2 likadana av, och fick istället 3 kortärmade bodies, bra under huvtröjor och 6 par strumpor, endast tvungen lägga 19 kr emellan:) Kapphal har ju sååå mycke fint!

På fredag kommer de som skulle vart här när ja blev spysjuk... så det ska bli jätte kul! Så får de ju även träffa Andreas:)

Imorn fyller min älskade Matilda 7 år, så idag köpte ja tårtbotten, klet att ha emellan och ljus, även en stor 7:a att sätta mitt på tårtan, oj va gla hon kommer bli;) Får hon imorn kväll när "pappa" kommer hem!

Hoppas alla haft en skön dag!

Puss!



Kommentarer
Carro

Tack för påhälsningen och kommentaren!

Nu jäklar ska det gå!



Kram kram till er dig och din jätte charmiga pojke :-)

2011-03-16 @ 21:18:58
URL: http://carolinatjader.blogg.se/
Fia

Va lik han är dig! :) Jätte söt!

2011-03-18 @ 23:37:20
URL: http://fisfia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0