Vantar & Vinterkängor!!

Har det fyndats till Alexander ikväll!
Hade fått ett mail att det var rea på vantar och det var precis det som vi behövde till Alexander nu! Har vart påväg flera ggr nu i veckan för att köpa men kom annat i vägen... Nu har han såklart vantar så han går inte utan om ni skulle tro det;)

Blev 2 par didrikson vantar för endast 99:- styck!! Sen bläddrade ja vidare på rean och fann massa Vinterkängor på rea... Nu satsar ja på att de ska passa nästa vinter och inte i år, så ja hoppas det går vägen annars får ja sälja vidare dem sen! Blev ett par Ecco som hade kostar över 900:- och var nersatt till 399:-.. Kan inte bli bättre!

Idag har vi firat Louise som fyllt år när de var i Kap Verde! Det bjöds på pizza och massa fika till efterrätt! Jätte trevligt att komma dit, så kul att umgås! Alexander härjade med Louises puffar på golvet, jätte kul att hoppa ifrån dem! Även sätta på diskmaskinen och tvättmaskinen var sköj;) Ja åkte med mamma å pappa dit, även Dick, Chris & Lovelia var där:) Hoppas du blev gla för presenten Louise!! Kram!

Imorn ska ja upp tidigt och åka till Munkfors för Matilda ska dra ut en tand där på deras veterinär mottagning. Fick bäst pris där då ja har reservation på försäkringen på just den tanden så försäkring täcker inte ingreppet.. Var en spricka i den när ja tog över henne och tecknade en försäkring, då såg de det på besiktningen av henne.. Ja har hört mycke gott om den veterinär mottagningen då svärföräldrarna har vart där med deras hundar.. Det skulle gå på mellan 1500-2000:- Fick ett annat bud på ett annat ställe och där skulle det gå på 3400:- så det är värt att ringa runt måste ja säga!

Imorn ska mamma å jag på Petra Marklund! En av Mina julklappar från dem. Hoppas det blir bra! Har inte hört nått speciellt av hennes svenska album men blir nog super ändå! Innan ska vi åka ner på stan å äta buffé på Drott och ta nån öl! Gud va gött!! Behövs verkligen nu, få nått annat att tänka på!

See you!!

Kram!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0