En lördag vi hann mycke på!

Startade lördagen med att mocka och fixa till stallet efter att ja tog ut dem! Sååå gött att stå och greja där ute... Har fått massa äpplen av min farbror och Ulrika har köpt en säck med fodermorötter så de har massa mums därute!

Hann även med att dammsuga och skura golvet, hundarna fäller jämt litte just nu så en skulle helst behöva göra det 2 ggr om dagen men så blir det ju inte alltid:)

Sen var det dags att hämta vår bil som hade vart på lagning på Ilanda industriområde hos en vi känner. Så vi bestämde oss för att gå ner så hundarna fick en rejäl promenad! Skit gött i solen! Köpte oss en sallad på Ica efteråt och Dick kom å hälsade på!

På kvällen var vi hem till Malin å Adam och deras inneboende Henke och fick jätte go mat. Tortillawrap med fyllning i ugnen! Mumma var det! Och fick se det nya tillskottet i familjen! Kattungen!

Ha en fin dag alla!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0