Försöker smälta

allt som kretsat i huvudet idag.. Har ju världens underbaraste son som kommer fram och pussar, kramar och klappar på mej... Ångrar att ja inte tog ledigt imorn med.. Kunde ju lika gärna tagit 3 dar i rad... Men får härda ut... Kommer väl ha påsar till tusen under ögonen imorn men skit samma!

Har vart en hel del hos mamma å pappa idag. Alexander fick leka med Lovelia & Tristan för de passa dem en stund... Lyckligast i världen var han då:)

Må fint<3

Kram!Kommentarer
Anna

Åååå :-(.... Men du jag körde oskyddat från 20 årsåldern och jag blev gravid nu 38 år gammal. Så någon gång går det säkert men Gud vet att jag var helt säker på att jag aldrig skulle få några barn alls... Usch så tungt för dig. Du får väl pausa lite och varva ner som du säger. Förstår att du inte orkar... Kram kram

2013-02-06 @ 07:43:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0